Mode

Drupt magnetische kettingen

februari 20, 2020

Ik ben dol op sieraden, het kan mij niet te veel en te gek zijn. Vooral goudkleur is het nu helemaal, dit vind ik gewoon wat mooier bij mijzelf staan en dit kan je mooi combineren. Ik ben ook vaak opzoek naar wat uniekere sieraden, sieraden die je niet overal tegen komt en die je niet overal kunt kopen. Zo kwam ik op Instagram de sieraden van Drupt tegen.

Drupt is een Nederlands merk uit Amsterdam, opgericht door Samuel Bijenhof. Alle sieraden zijn handgemaakt en uniek. Dat maakt ze juist zo bijzonder! Het zijn kettingen waar je een (sterke) magnetische hanger aan kunt hangen, ik was hiervoor in het begin een beetje bang: is zo’n magneet wel sterk genoeg? JA! Die magneet is zeker stevig genoeg en je verliest niet zomaar je hanger.

Drupt
Drupt

De hangers worden allemaal één voor één gegoten in een speciale mal en hier wordt bijvoorbeeld glitter, een stukje stof of bloemblaadjes aan toegevoegd. Je kunt je dus wel voorstellen dat iedere hanger er weer anders uitziet. En heb je zelf een leuk idee? Je kan dit gewoon aangeven en dan worden de mogelijkheden besproken.

Voor de hangers heb je de keuze uit verschillende kettingen. Van zilver tot goud tot zwart, van kort tot lang. Ook heb je nog keuze uit een schakel- of slangenketting. Iedere hanger past aan elke soort ketting, dus zo kan je het allemaal goed afwisselen. Ook worden de sieraden leuk verzonden, in een glazen buisje, super leuk als cadeau dus 🙂

Ikzelf heb de gouden schakel- en de gouden slangenketting met 3 verschillende hangers. Een goudglitter, een zwart en eentje met roze. Ik kan ze goed combineren en ik draag dan ook bijna iedere dag een ketting van Drupt, meestal met nog een korter kettinkje van mijzelf erbij. Staat leuk in laagjes!

Wil jij nou ook een leuke en unieke ketting? Bekijk dan de website van Drupt even!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply