verzorging

Goodiebox – Dancing in the rain

mei 14, 2019

Daar is ie weer! Mijn geluksmomentje van iedere maand, jippie! 😀 De nieuwste producten om weer lekker uit te proberen en van te genieten. Goodiebox – Dancing in the rain!

Tja, je kent het wel. Je staat op uit je warme bedje en je stoot kneiterhard je hoofd, vloekend ga je de trap af voor een bakkie koffie: koffiebonen op. NOOOO! En last but not least, daarna nog eens je bak yoghurt op de grond laten vallen. Jup, die dagen heeft iedereen wel geloof ik. Maar! Als tegenhanger heb je ook zeker dagen die je fluitend doorkom. Na een goede nacht ontdekken dat het zonnetje schijnt, je precies op tijd je benen hebt geschoren en dus kunt shinen in je nieuwe zomerjurk. Hoppa!

Juist het proberen te genieten (op een rot dag, of wanneer je dat doet op een goede dag) van de kleine dingen is zooooo belangrijk. En met deze Goodiebox krijg je een klein duwtje in de rug om positiever in het leven te staan. Dancing in the rain dus! Kijk je mee naar de producten?

Miqura Hair steam mask

Masker en borstel
Het masker en de borstel

Dit is een haarmasker waarmee je jouw droge haartjes weer blij maakt. Iets te vaak de stijl- of krultang gebruikt? Verkeerd geverfd of noem maar op? Dit verzacht het leed. Om hem te gebruiken was je eerst je haar zoals je gewend bent, daarna maak je het handdoekdroog en doe je het masker op. Deze laat je ongeveer een kwartiertje zitten en hierna spoel je jouw haar nogmaals uit.

Mijn haar werd zeker lekker zacht! Het enige onhandige was dat je eerst je haar moet wassen, wat ik onder de douche deed, daarna dat masker erin en daarna nog eens uitspoelen, maar toen was ikzelf al droog. Ik hou van snelheid, en dat is dit niet. Daarentegen, mijn haar was uberzacht.

Goodiebox Detangler Brush

Dit is dus een mega fijne borstel. Sinds ik een detangle brush ontdekt hebt, gebruik ik geen andere meer. Dit is zoveel zachter en fijner voor je haren! Ik raad hem iedereen aan 😀

Fulgent World bokkepoot

bokkepootje en nagellak
Bokkepootje en nagellak

Een bokkepootje mag nooit ontbreken bij je verzorgingstools, maaaaar! ga er wel lief mee om. Duw niet met te veel kracht je nagelriemen naar achteren, geloof mij, dat vinden ze niet leuk. Beter smeer je zo ook eerst in met wat olie en ga daarna aan de slag, dan zijn ze al wat blijer 😉

Nails Inc. nagellak

Joehoeeee! Nagellak is altijd fijn en altijd een goed idee. Dit is een mooie nude kleur die bijna bij iedereen wel goed staat. Een beetje een roze ondertoon. Mooi!

Daily Concepts body scrubber

Daily concepts srubber
Srubber

Dit is een scrub voor je lichaam welke je ideaal onder de douche kunt gebruiken. Niet elke dag, maar zeker om de zoveel dagen is het fijn om dode huidcellen te verwijderen en je huid lekker te reinigen. Gebruik hem door kleine rondjes te maken over je huid heen.

Human + kind shower mousse

Human + kind shower mousse
Shower mousse

Ik ben fan! Ik was nog helemaal niet bekend met dit merk en de producten ervan, maar wat is dit een lekkere showermousse. Hele fijne geur en voelt lekker zacht aan.

Het was dus weer een feestje om deze Goodiebox – Dancing in the rain uit te pakken! Wil jij nou ook een Goodiebox ontvangen of meer lezen over dit concept? Klik dan hier.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply