verzorging

Vichy Normaderm Phytosolution review

mei 12, 2019

Ik ben (helaas) gezegend met een huid die vrijwel altijd last heeft van acné, stom, maar helaas onvermijdelijk. Maar! Dat betekent niet dat ik het erbij laat zitten, een goede verzorging is onwijs belangrijk. Precies voor de gevoelige huid met acné zijn er nieuwe producten op de markt: Vichy Normaderm Phytosolution. Benieuwd? Lees snel verder!

Het kan soms lastig zijn om een vette en/of gevoelige huid te verzorgen. Het ene product droogt je huid uit, van het andere product krijg je juist puistjes en nog weer een ander product doet precies niets. Dit herken ik enorm! Daarom word ik altijd wel erg blij van producten die echt gericht zijn op de gevoelige huid. Uiteraard wilt dat niet direct zeggen dat het dan gelijk goed is, maar de kans is groter!

dagverzorging en gel

Uit deze lijn heb ik een reinigingsgel en een dagverzorging getest.

Reinigingsgel

De reinigingsgel is op basis van mineralen en probiotica, hierdoor worden make-up en vuildeeltjes zacht verwijderd van je huid. Daarbij verminderd deze gel de zichtbaarheid van poriën, altijd fijn 😉 Het wordt aangeraden om deze gel 2x per dag te gebruiken, ach, dat is een makkie!

reinigingsgel

Deze reinigingsgel is wel echt heel fijn! Zit een zacht geurtje aan, een beetje groen en lekker fris. Mijn huid voelt ook lekker glas en zacht aan na het reinigen en na een weekje gebruik is mijn huid zowaar rustiger! Mijn poriën zie ik nog niet echt verkleinen, maargoed, er moet wat te wensen overblijven 😉

Dagverzorging

dagverzorging

De dagverzorging was ik een beetje bang voor. Het is een moisturizer, meestal is dat vrij heftig voor mijn huid. Maar deze dus niet! Hij is op basis van water en heeft eigenlijk twee functies: het verminderen van onzuiverheden en het voeden van je huid. Ook de regulatie van talg wordt aangepakt en wanneer dit op orde is, heb je alweer minder kans op puistjes. Ook deze verzorging heeft dezelfde geur als de gel, lekker! Zo begin je je dag goed 🙂 Oja! En hij trekt snel in.

Al met al dus een fijne combinatie voor de gevoelige huid deze producten uit de Vichy Normaderm Phytosolution lijn!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

  • Reply
    Robin - The Pastel Suitcase
    mei 15, 2019 at 3:29 pm

    Ik heb deze producten ook vind ze heel erg fijn! Ik heb ook de spot stick ervan heb je die al geprobeerd?
    X Robin

Leave a Reply