Huis

Een collage op canvas

februari 15, 2019

Ik ben gek op het maken van foto’s en heb er dan ook honderden, al dan niet duizenden (oké, meer dan 10.000), op mijn telefoon staan. Helaas is het ook zo in dit digitale tijdperk dat de meeste foto’s digitaal blijven en fotoboeken toch een beetje verdwijnen. Althans, bij mij 😉

Heel zonde! Want juist een tastbaar iets om naar te kijken is zo mooi! Daarom was ik ook heel gelukkig dat ik een fotocollage op canvas mocht maken bij Easycollage.

Easycollage is een bedrijf dat steeds groter wordt en het maken van tastbare producten zo gemakkelijk mogelijk wilt maken. Dus het maken van een collage wordt dan mega simpel! Er is geen programma voor nodig en alles kan via de website van Easycollage. En zo ging ik dus ook aan de slag.

Via de website zocht ik uit wat ik wilde, de keuze was echt mega! Van aluminium tot plexiglas en van een poster tot canvas, alles is mogelijk in alle soorten en maten! Er zijn zelfs verschillende diktes. Ik heb gekozen voor een collage op canvas, gewoon omdat ik dat effect zo mooi vind hihi. Bij het maken kan je kiezen hoeveel foto’s je in de collage wilt en je kan een opmaak instellen. Ik heb gekozen voor een leuk speels effect.

Wat wel heel fijn is: tijdens het kiezen van de foto’s krijg je direct een melding of de foto scherp afgedrukt kan worden. Dit maakt het echt nog makkelijker! Ook kan je zelf de foto’s verplaatsen, groter en kleiner maken en verschuiven. Ideaal!

Het beste van dit alles? Twee dagen later was hij al in huis. Echt mega snel! Heb ik nog nooit meegemaakt met fotoproducten, zo leuk 😀 De kwaliteit is ook echt top: hele heldere foto’s, sterk canvas en een mooi formaat. Deze heeft natuurlijk al een mooi plekje gekregen in onze slaapkamer!

Wil je nou ook zo’n toffe collage? Maak er hier eentje!

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply