Mode

Ring van natuursieraad

februari 19, 2019

Naast mijn liefde voor natuurlijke en duurzame producten heb ik ook een liefde voor edelstenen, ik vind ze prachtig en de werking blijf ik bijzonder vinden. Misschien ervaart niet iedereen de kracht ervan, maar ik geloof hier zeker in.

Dat maakt mij dan ook groot fan van sieraden met edelstenen. Het ziet er gewoon tof uit en er zit, door de edelsteen, een verhaal achter. Hoe leuk is dat dan!?

Zo kwam ik dan ook terecht bij Natuursieraad, een webshop vol met prachtige sieraden met een stukje natuur: een mooie edelsteen of zelfs bloemen worden verwerkt in de sieraden. Ook worden de sieraden verpakt in natuurlijke verpakkingen, nog een pluspunt! Zo dragen we allemaal een beetje bij aan een schonere wereld.

Voor Natuursieraad mocht ik een ring uitzoeken en wat een keuze zeg! Zoveel prachtige ringen met nog mooiere edelstenen, hier valt toch niet uit te kiezen!? Uiteindelijk is het wel gelukt 😉 Ik ben gegaan voor een zilveren (925) ring met een larimar steen erin verwerkt. Een steen die helpt om je meer ontspannen te voelen en helpt om je doelen te bereiken.

De ring had ik al super snel binnen en wat zat hij leuk verpakt! In een mooi zakje, je zou hem ook echt zo cadeau kunnen doen 🙂 Ook is de ring van goede kwaliteit, niet licht en ook niet te dun. Je hebt wel echt het gevoel dat je een stevige ring om je vinger hebt! Super leuk 😀

Wil jij nou ook toffe edelsteen sieraden? Check de site van Natuursieraad!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply