Baby

December cadeautip: “items van Lilliputiens”

november 28, 2021

Ik ben een sucker voor baby- en kinderspeelgoed. Ik blijf het allemaal zo leuk vinden voor die kindjes. Één van mijn favoriete merken die ik bij Keet heb ontdekt is: Lilliputiens. Wat een leuke en vernieuwende items heeft dit merk!

Ik had eigenlijk al vrij snel al verschillende dingen voor Keet van Lilliputiens. Ik neem je even mee in onze collectie! Wie weet haal je er nog leuke cadeautips uit 😉

Deze activiteiten koe is één van de favorieten van Keet. Hij knispert, maat een boehoeeeee geluid, bevat een trillend kuikentje en verschillende frummeltjes. De koe heet Rosalie en er zijn meerdere items van Rosalie beschikbaar, wij hebben hebben alleen deze. Deze koe is geschikt vanaf 9 maanden.

Ook de speelmat is super leuk! Keet heeft deze heel lang gebruikt en wij hadden hem ook mee op vakantie. Kon lekker klein opgevouwen worden en kon dus makkelijk mee! Hij blijft trouwens ook heel erg mooi, dat is fijn.

Voor Senn en Keet samen hebben wij een dokterset, het is hilarisch om te zien hoe die twee daarmee omgaan. Keet speelt natuurlijk niet helemaal mee, maar is een perfect slachtoffer voor Senn 😉 Mocht het broertje of zusje niet mee willen werken, bij de dokterset zit ook een knuffeltje. Die werkt altijd mee als patiënt 😉

Een pop! Jaaaaaa dat vind ik dus zo leuk, we hebben nu poppen in huis en ik kan mijn hart ophalen. Hoewel Senn ook een pop heeft, speelt hij er niet zo veel meer mee. Keet ook nog niet, maar ze laat hem ook niet los. Deze pop Lou komt met een rompertje en flesje, de slaapzak en reiswieg zijn los te krijgen en o zo leuk. Ook lekker zacht! Babyproof dus.

Dit speeltje is een typisch “Keet”-ding. Zij houdt van alles wat tingelt, rammelt en knispert. Ook kan deze makkelijk mee op vakantie, op reis en als je op pad gaat. Een heerlijk speeltje om te geven!

Ken jij Lilliputiens al?

Liefs,

Erin

ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply