Speelgoed

December cadeautip: “Vtech Marble Rush”

november 23, 2021

Het is weer december, dus tijd voor cadeautjes en verrassingen! Ik besteed ieder jaar aandacht aan wat leuke cadeautips, dus dit jaar ook. Senn wordt inmiddels bijna 5 jaar en ik moet bekennen dat ik het soms best lastig vind om uitdagend speelgoed voor hem te bedenken. Die jongen is altijd ook super blij met een autootje, maar ik merk ook aan hem dat hij wat meer en wat anders wilt. Ik was dus behoorlijk zoekende naar iets anders dan LEGO of auto’s. En dat hebben wij gevonden! De Vtech Marble Rush Rocket set, een echte knikkerbaan en o jongens, ik vind hem geweldig.

Senn is een echte bouwer, hij vind het leuk om zelf dingen te kunnen bouwen. Soms is dat een uitdaging voor hem en doen we het samen, soms wilt hij het vooral alleen doen. Ook prima, hij leert altijd vrij snel met bouwen.

De knikkerbaan van Vtech is voor kindjes vanaf 4 jaar. Deze leeftijd snap ik goed, je moet er toch een iets langere spanningsboog voor hebben en wellicht wat hulp van papa of mama. De knikkerbaan heeft ook geluiden, voldoende knikkers (thankgod, er liggen er al twee onder de bank) en leuke toevoegingen voor de baan om de knikkers bijvoorbeeld weg te schieten.

Er zit een boekje bij het pakket, hierin staan verschillende ideeën om een knikkerbaan te maken, maar je kunt natuurlijk ook zelf bouwen. Uiteindelijk hebben wij voor Senn eerst een knikkerbaan gebouwd en daarna is Senn hem zelf een beetje gaan uitbreiden en veranderen. Dit werkt heel gemakkelijk, omdat het allemaal kleine en vooral logische stukjes zijn. Veel past op elkaar en zijn geschikt voor de minder krachtige kinderhandjes.

De Rocket Set die wij hebben heeft 79 onderdelen, super veel! Hiermee kan je echt veel maken en ook veel veranderen. Ik zei toevallig afgelopen weekend nog: “Dit is echt voor het eerst dat Senn uren achtereen zoet is met één en hetzelfde ding”, hij is er echt enorm blij mee. We overwegen nu ook een andere set erbij te kopen, ter uitbereiding. Je kunt ze namelijk gemakkelijk met elkaar combineren en ik zie wat een lol hij ervan heeft.

Wat een succesnummer! Hij is onder andere te koop bij Bol.com, maar ook bij speelgoedwinkels:

Heb jij hem al in huis? Of twijfel je nog? Laat het mij weten!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply