Speelgoed

Lekker spelen met Klorofil

april 15, 2022

Het is grappig, je ziet al super goed verschil tussen hoe Keet nu is en hoe Senn toen was. Senn was vanaf jongs afaan al gek op alles met wielen, zat gewoon in hem. En hoewel Keet praktisch opgroeid met lego en auto’s, is zij ook enorm van de poppen, spel met figuurtjes en keukentjes.

Toen het pakket van De Klorofil Wereld door de pakketbezorger gebracht werd was ik dan ook heel benieuwd hoe Keet het zou vinden! Het kwam in januari binnen, Keet was toen 14 maanden, maar ik merkte dat ze er toen nog niet zo veel mee kon. Inmiddels is ze bijna anderhalf en weet ze precies wat ze ermee moet! Dus nu hebben we het voor haar in elkaar gezet en ze is er enorm zoet mee. Super lief om te zien.

Wat vooral heel leuk is aan de speelsets van Klorofil is dat ze makkelijk in elkaar te zetten zijn (ik doe dat dus altijd waar de kindjes bij zijn en soms is dat echt de grootste fout ever haha) en dat ze ook super gemakkelijk mee te nemen zijn. Er zitten niet heel veel losse accessoires bij en dat is ideaal voor kindjes met de leeftijd van Keet. Anders raakt het toch alleen maar kwijt.

Ik was een beetje bang dat het plastic te plastic zou zijn, als je snapt wat ik bedoel, maar het is echt heel degelijk en sterk! Het kan de kinderhandjes aan en zal niet zomaar stuk gaan.

Al met al: we zijn er onwijs blij mee en is echt een hele leuke collectie voor deze leeftijd! Ken jij het speelgoed van De Klorofil Wereld al?

Tijdens het schrijven van de blog kwam er nog een pakketje binnen van De Klorofil Wereld, in mijn stories zal je die voorbij zien komen! :

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply