Lifestyle

De Blogbox van december

december 30, 2021

Van sommige pakketjes gaat mijn hart echt sneller kloppen. De Blogbox van rvg PR is er daar eentje van. Een heerlijke box vol met onwijs toffe items! Die ik in deze blog wat verder ga laten zien en uitleggen.

Qnect

In de blogbox zaten onder andere smart home apparaten van Qnect. Deze apparaten kan je op jouw WiFi netwerk aansluiten en via een handige app op jouw smartdevice bedienen (er zijn ook afstandsbedieningen verkrijgbaar voor als je bijvoorbeeld je mobiele telefoon niet bij de hand hebt haha). De producten die ik heb gekregen zijn:

  • indoor plug met energiemeting (€17,95)
  • outdoor slimme stekker (€14,99)
  • RGB slimme lamp (€12,95)
  • slimme LED strip (€25,95)
  • slimme binnencamera (€ 34,95)

Zoals je ziet zijn de prijzen zeker niet hoog, al helemaal niet voor slimme producten. Op deze manier kan je dus ook voor een kleine prijs genieten van een slim huis, maakt het al veel aantrekkelijker! De producten van Qnect zijn via Karwei of Gamma te koop.

Melano Jewelry

Een sieradenmerk dat ik al heel lang ken en ook al heel lang in huis heb is Melano Jewelry. Het leuke aan de sieraden van Melano is dat je ze kun personaliseren en de steentjes kunt verwisselen. Zo kan jij altijd een sieraad maken dat bij jouw outfit past! In de blogbox zaten twee items van Melano Jewelry: een goudkleurige verstelbare ring met Onyx steentje en een ketting met een Black steentje.

Het leuke aan de ring is dat je hem dus kunt verstellen door middel van een kettinkje, het kraaltje waar het kettinkje doorheen gaat bevat een rubbertje en zo blijft hij dus ook goed zitten. Ik had verwacht dat het loshangende kettinkje vervelend zou zijn, maar eigenlijk merk je er weinig van. Super leuk!

Ps. met de code winterblog15 krijg je 15% korting! Geldig tot 14-02-2022.

Denksport

Vroeger was ik verzot op Sudoku en alles wat daarop leek. Tot ik kinderen kreeg en gewoon mijzelf geen tijd meer gunde om iets ontspannens te doen. Maar deze box heeft daar verandering in gebracht! In de box zat namelijk een boekje met Quizpuzzels van Denksport. Dit is een nieuw soort puzzel en ik vind het nu al leuk. Het is een combi tussen een quiz en een puzzel, je algemene kennis wordt dus tegelijkertijd met je puzzelvaardigheid getest. Uitdaging!

Thnx tags

Ik kreeg dit binnen en vond het er wel cool uitzien, maar geen idee wat het was haha. Dus retebenieuwd naar! Wat is het? Dit zijn kleine tags die een QR code bevatten, deze QR code kan je zelf instellen met jouw gegevens. Vervolgens hang je zo’n tag aan een sleutel, tas, jas, je kind (grapje) en wanneer je iets kwijtraakt kan de vinder de QR code scannen, die ziet dan direct van wie het is en zo krijg je jouw spullen dus weer terug! WOW! Dit is wel echt ideaal.

Met de code EA20 krijg je 20% korting op de Thnx Tags, moeite waard hoor.

Surprise Factory

Oeeeee dit is zo leuk! Via Surprise Factory kan je namelijk een belevenis cadeau doen. De belevenissen zijn uniek. Een diner op een bijzondere locatie, een luxe overnachting of quad rijden. Er is echt zoveel keuze, dat dit dus super leuk is om te geven en voor iedereen er wel wat tussen zit. Wij twijfelen nog even voor welke belevenis wij gaan hihi.

Als je een belevenis cadeau wilt geven kan je zelf een bedrag aan de bon hangen, handig!

Wat een mooie box weer he? Ik ben er zo onwijs blij mee! Heel erg bedankt rvg PR.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply