Mode

De foute kersttrui

november 22, 2019

De mensen die mij kennen weten dat ik een echt Kerst-persoon ben. Ik ben gek op alles wat met de Kerst te maken heeft en in november begint het al te kriebelen. Van Kerstmuziek tot Kerstshows en van de kerstboom tot de cadeaus eronder, het kan niet gek genoeg!

Toen een paar jaar geleden de foute kersttrui in het leven werd geroepen, was ik dan ook dolgelukkig! Wat een gezellig feest is dat. Jezelf niet persé meer hoeven hijsen in een strakke glitterjurk, maar gewoon lekker comfy met een trui rondom de kerstboom. Uit de mode kan niet, hoe fouter hoe beter.

In de webshop van Kersttrui.com kan jij als foute-kersttrui-lover je hart ophalen: een mega keuze aan verschillende truien, shirts, sokken en leggings. En dit alles voor dames, heren en een kersttrui voor kinderen. YAAY! Het assortiment bestaat uit de populaire collectie van voorgaande jaren, maar ook met nieuwe ontwerpen, zo kun je dus ieder jaar opnieuw shinen in een andere trui haha. Door de grote vraag naar ook jurken en tunieken, zijn deze nu voor de dames ook toegevoegd.

Wat ik zelf dan weer heel leuk vind, is dat er ook foute kersttruien voor kinderen zijn. Want vooral bij Senn is het het geval dat hij niet persé netjes in de kleren wilt, kan ik hem niet kwalijk nemen: hij is tenslotte 3 jaar oud :’) Maar soms best wel eens lastig! Maar! Een toffe trui kan ik hem altijd aan doen, helemaal als we dan kunnen matchen, een goede combi dus.

Ik ben ook zo’n typje die altijd vergeet op tijd te winkelen, dus voor de last minute aankopen zweer ik bij shops waarvan de bestelling de volgende dag binnen is. Dat is bij Kersttrui.com het geval, zo heb je dus toch nog op tijd je kleding binnen. Geen excuses meer!

Ben je ook benieuwd en wil je ook shoppen? Check dan even de site.

Liefs,
Erin

Ps. Dit is een gesponsord artikel, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply