Speelgoed

Speelgoed shoppen bij Cool Speelgoed!

oktober 23, 2020

Ach, sinds ik een kindje heb (en nummer 2 onderweg is) is het speelgoed niet aan te slepen. Vaak zijn wij over iets net zo enthousiast als Senn haha. Vooral nu hij wat ouder wordt en het onwijs leuk vind om te bouwen doen wij net zo graag mee. Van blokken tot Lego, van autobanen tot Duplo. Heerlijk om samen te spelen! Nu kregen wij van Cool Speelgoed een leuke set van Sluban. Lees je mee?

Cool Speelgoed is een leuke online shop met het allercoolste (jazeker, de naam zegt het al) speelgoed voor jouw kleintje. Met merken als Joueco en Sluban en speelgoed voor buiten en binnen. Wanneer je op een doordeweekse dag besteld voor 14u heb je het ook nog eens de volgende dag in huis, daar houden we van šŸ™‚

Samen met Cool Speelgoed mag ik wat tips delen voor jullie! Tips over leuk speelgoed, cadeautjes of ideeƫn voor bijvoorbeeld de Sint of Kerstmis. Want we zijn allemaal wel eens inspiratieloos haha.

Senn is een echte bouwer, hij kan uren met de Lego spelen. Had ik totaal niet verwacht, ik dacht dat hij daar nog te jong voor zou zijn, maar niets is minder waar. Natuurlijk bouwt hij niet alles volgens het boekje, maar met een beetje hulp van ons (lees: wij bouwen en Senn zoekt) kunnen we de mooiste creaties maken! En natuurlijk laten we Senn ook zelf zijn fantasie bouwen. Juist dat is zo leuk aan Lego. Maargoed, we gaan het nu hebben over Sluban! Uhh wat? Sluban! Sluban lijkt op Lego, maar is net wat budgetvriendelijker en heeft andere ontwerpen dan Lego. Daarbij! Passen de blokjes van Sluban op de originele Lego, je kunt het dus prima bij elkaar gebruiken. Net zo leuk om uit te bereiden!

Wij hebben de Sluban Hamburgerkraam, gut die is zo leuk! Er zitten ook poppetjes bij en een uitgebreide beschrijving. OkĆ© toegegeven, de eerste keer had ik hem verkeerd in elkaar gezet haha. Maar de tweede keer ging foutloos šŸ˜‰ Senn mocht meezoeken met de blokjes en hierna was ook hij verkocht. Zo leuk! De poppetjes zijn ook wat sprekender dan van Lego, ik merk dat Senn ze sneller pakt en hier langer mee speelt.

Wat een feestje is deze set! En dat voor ā‚¬ 15,99. Dat is pas een leuke prijs! (Helemaal met het oog op de feestdagen haha). Als je de code “miniliefde” gebruikt op de website van Cool Speelgoed dan krijg je 20% korting, nog leukerrrrr. Shoppen dus!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply