Lifestyle

Herinneringen ordenen met Koestert

oktober 23, 2020

Senn is dol op knutselen, tekenen, verven, stempelen.. noem maar op! Zo hebben wij dus iedere week wel een mooie verzameling kunstwerken van hem. Een gedeelte hang ik een poosje op de kast, zodat Senn het ook kan zien en het andere deel beland in de la. Maargoed, zo komt het dus wel tussen alle andere papieren en dat is toch niet zo handig. Tot! Tot Koestert op mijn pad kwam met een verzamelmap voor kunstwerken, ideaal!

Koestert is een webshop met mooie invulboeken, opbergmappen, kaarten, decoratie etc.. Zoveel keuze! Adelie is het gezicht achter Koestert. Zij is begonnen met Koestert toen haar dochter in 2013 geboren werd, eigenlijk uit enthousiasme om alles van haar dochter goed te kunnen bewaren en vast te leggen. Van het één komt het ander en nu heeft ze een prachtige shop vol met mooie producten.

Koestert bewaarbundel

Zo ontving ik een mooie tekeningen en knutsels bewaarbundel. Deze bundel heeft een voor en achterkant en wordt aan elkaar bevestigd met ringen (ik deed het stiekem met een touw). Zo kan je continu dingen toevoegen of er weer uit halen.

De binnenkant van de Koestert bewaarbundel

De bundel heeft een a4 formaat, zo kunnen de meeste knustels er wel prima in 🙂 En doordat je zelf alles er tussen kan doen, kunnen ook dikkere knutsels erbij gedaan worden. Ideaal! Zo heb je alles bij elkaar en beschermd. Kind blij, moeder blij hihi. Dit houden we nu goed bij, want ik vind het toch wel heel fijn en belangrijk om de knutsels van Senn te bewaren. Leuk voor later toch?

Wil jij ook zo’n mooie bundel? Of juist iets anders van Koestert? Bekijk dan even de website.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply