Baby

De Pure Baby Box

oktober 24, 2020

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik dol ben op natuurlijke en groene producten. Zo ook voor baby nummer 2, toch fijn als je vanaf het begin alvast een stukje bij kan dragen aan een groenere wereld. Met zo’n gedachte is de Pure Baby Box ook opgericht: een PUUR begin voor baby, moeder en natuur.

Via de website van Pure Baby Box kan je losse producten kopen of je kan een keuze maken uit twee verschillende babyboxen, in deze boxen zitten allemaal essentials voor je kleine en jezelf, allemaal natuurlijk ook. Zo start je dus al met een fijne groene uitzet, nooit verkeerd.

De box heeft een standaard inhoud, wil je toch liever losse producten? Dan kan dat ook. Ik heb de Pure Baby Box, er is ook nog een Pure Baby Box XL, wat hierin zit kan je via de website lezen. Maar wat zit er dan in mijn box? Komt ie!

Borstvoedingsboekje
Het borstvoedingsboekje en de ananas

In dit boekje zijn voedingsplanners te vinden, handige tips en ook is er ruimte om een dagboekje bij te houden. Zo heb je alles rondom je borstvoeding op één plek. (En trouwens nog een lekker handig formaatje ook!).

Bijtspeelgoed van natuurrubber

Deze gezellige ananas is van natuurrubber gemaakt en dus helemaal veilig voor je kleintje wanneer het in dat mondje verdwijnt. Hij is leuk om mee te spelen, maar ook fijn voor wanneer er tandjes doorkomen.

Gehaakt knuffeltje

Kijk nou wat een dotje! Door de lange beentjes kan je kleine deze al lekker snel vastgrijpen om mee te knuffelen.

Hevea glazen fles
Fles en speen van Hevea

Ik moest in het begin een beetje wennen aan het idee van een glazen fles, ik ken tenslotte mezelf en weet dat mijn motoriek niet altijd even secuur is. Glazen sneuvelen hier regelmatig en ik zou het enorm zonde vinden als dat met de flessen ook gebeurt. Toch kan ik ze niet uit mijn hoofd krijgen en ben ik dolblij met deze fles. Om de fles zit ook nog een natuurrubberen “bal” hiermee kan je kleine de fles uiteindelijk ook zelf vasthouden, ook het speentje is van natuurrubber.

Het voordeel van een glazen fles is dat ze veel langer meegaan, waar een plastic fles gedurende de tijd aanslag krijgt, heb je dit met een glazen fles totaal niet. Ze zijn dus duurzamer en makkelijker schoon te maken.

Hevea natuurrubber speentje

Deze kon ik wel al langer! Bij Senn ook een poosje gebruikt. De speen is één geheel en gemaakt van natuurrubber. Doordat het één geheel is, is hij veiliger in gebruik en kunnen onderdelen niet losraken. Ook is hij daardoor makkelijk schoon te krijgen (je hebt geen naden en kieren).

Burt’s Bees – huidolie

Een zachte huidolie voor je kleine, fijn voor na een badje of wanneer het huidje droog is. Er zit geen geur aan en is 100% natuurlijk. Overigens ook heel fijn voor jezelf, ik gebruik hem nu stiekem al voor mijn buik hihi.

De Kleine Badkamer – bad- en doucheolie

Ben je bekend met de Kleine Keuken? Dan ben je 100% zeker ook fan van deze producten! Fijne natuurlijke producten voor je kleine uk en ook nog eens lekker betaalbaar. De olie is gemaakt van alleen maar natuurlijke en zachte producten, zo voorkom je de kans op eczeem of een gevoelige huid. Er zit een kleine geur aan, deze is afkomstig van natuurlijke rozenolie.

En ben je al fan!? Kan bijna niet anders he haha.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply