verzorging

Beauty by Roos hair extensions

maart 2, 2023

Hairextensions, wie kent ze niet? Tegenwoordig worden ze steeds bekender en ook zijn er verschillende manieren waarop je hairextensions kunt dragen. Van clip-ins tot een weave, tot de hairextensions die Beauty by Roos plaatst: plukjes haar die met waxje aan kleine plukjes van jouw eigen haar bevestigd worden. Hoe handig is dat!?

Beauty by Roos

Beauty by Roos is een haarsalon die specifiek gericht is op het plaatsen van hairextensions, eigenlijk kan je Beauty by Roos DE hairextensionspecialist noemen van Nederland. Inmiddels zijn er al acht salons verspreid door heel Nederland en is de negende salon onderweg, wauw!

extensions in progress

Beauty by Roos Eindhoven

Net vertelde ik al dat er een negende salon onderweg is en dat terwijl pasgeleden de achtste salon geopend is! De salon in Eindhoven is sinds november 2022 open en straalt dezelfde warme sfeer uit als de andere salons van Beauty by Roos. Ook hier kan je terecht voor een mooie haarverlenging of een volumebehandeling. Hij zit in bij de Soap Treament Store, zo kan je dus van extra veel beautybehandelingen onder één dak genieten!

Hairloxx extensions

In de salons van Beauty by Roos wordt veelal gewerkt met Hairloxx Professional hairextensions. Deze hairextensions zijn luxe, gemaakt van echt haar en kwalitatief erg goed. De aanhechtingen van deze extensions zjn klein, hierdoor vallen ze dus ook niet op wanneer ze verwerkt zijn in jouw haar. Is dat even fijn! Omdat de extensions van echt haar gemaakt zijn kan je ze net zo stylen als jouw eigen haar, hierdoor krijg je een onwijs mooi en natuurlijk effect. Daarnaast is er een ruimte keuze aan kleuren, zo zit er altijd een kleur tussen welke mooi matcht met jouw eigen haarkleur.

Mijn Beauty by Roos ervaringen

Na een poosje van geen extensions heb ik weer hairextensions en OOOOOOOO wat ben ik er weer blij mee! Ik heb gekozen voor een volumebehandeling, optisch lijkt mijn haar hierdoor ook langer en het voelt super natuurlijk aan. Het stylen van de extensions gaat mij inmiddels goed af, het voelt heel eigen 🙂 Stiekem wil ik nooit meer zonder.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply