Lifestyle

One2track horloge

januari 15, 2023

Ik laat Senn nog niet echt alleen buitenspelen op straat of in de wijk. Ik vind dit nog best spannend en ook nog niet helemaal nodig. Hij is nog jong en vooral nu het winter is heeft hij ook niet per se de neiging om ver van huis te gaan. Gelukkig 😉 We gaan vaak genoeg naar buiten evengoed, alleen dan samen. Maar! Om mij en Senn voor te bereiden op het moment dat sowieso komen gaat hebben wij een One2track horloge voor hem.

GPS horloge

Dit horloge is een GPS horloge waarmee hij ons kan bellen, wij hem kunnen bellen en wij ook kunnen zien waar hij is. Zo kan hij bijvoorbeeld met een vriendje naar de speeltuin, maar heb ik enigszins controle over waar hij is en hij kan ons bereiken mocht er wat zijn. Natuurlijk neemt een GPS horloge niet alle controle over, maar het is wel een stapje verder met uit handen geven en Senn wat ruimte geven.

One2track connect neo

Wij hebben de One2track connect neo. Dit is de nieuwste variant van one2track. Wij hebben een stoere zwarte variant, maar hij is er ook in het grijs en zilver. Dit model kan videobellen, bellen en heeft GPS. Er zit een prepaid simkaart in en met de bijbehorende app welke je als ouder op jouw telefoon hebt kan je kijken waar je kindje is en kan je het horloge instellen. Er zit zelfs een weerapp op (Senn vond dit direct al heel interessant haha) en ook gaat de accu lang mee. Wel zo prettig! Ik heb natuurlijk nog lang niet alle specs opgenoemd, maar hier kan je ze allemaal vinden.

Heb jij al een GPS horloge voor je kindjes? Of zou je er eentje aanschaffen? Ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen en meningen! Deel je ze?

Koop hem hier!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply