verzorging

Curlomatic van Carmen

mei 20, 2019

Een poosje geleden kon je lezen over de manicure/pedicureset van Carmen. Deze keer een review over de Curlomatic van Carmen, dit is een krulborstel waarmee je makkelijk je korte haar in model kunt brengen. Met zo’n uitgegroeide pixie zoals ik heb, kan het niet anders dan dat dit handig is!

Ik stond dan ook te popelen om deze krulborstel te proberen, want zonder grapjes, mijn haar is echt drama op het moment. Het is zo’n lengte dat ik er precies niet mee kan en het altijd de verkeerde kant op krult. Uit gemak doe ik dan maar een half knotje in, maar echt leuk is dit nou ook weer niet.

Deze krulborstel werkt dus op hitte (het is geen föhn) en is 18mm dik. Precies goed wanneer je kort haar hebt. Wat ook handig is aan deze borstel is dat je de tandjes eraf kunt halen om ze schoon te maken, dat is toch ook altijd wel erg prettig. Ook draait het snoer mee en kan je de borstel “vast” zetten, dit houdt in dat hij in 1 positie blijft en niet kan draaien.

Ik ben dus zo’n doos dat werkelijk altijd voelt aan iets of het heet is. Van de oven tot de kachel, van de doucht tot dus stylingtools. Ik heb dus na vijf minuten mijn hand al verbrand aan de krulborstel :’) Niet omdat hij zo mega heet was, maar warm genoeg om het pijn te laten doen. Vertrouw dus gewoon op je gevoel en ga niet voelen, geloof me.

Curlomatic van Carmen

De krulborstel werkt heel makkelijk en glijdt goed door je haar heen. De tandjes zijn niet vervelend hard en hierdoor is het prettig om je haar te doen. En met deze borstel kan je echt alle kanten op! Je haar kan stijl of met een slag en dit zonder pluis. Heel fijn!

Voor de dames met wat korter haar, dit is zeker een aanrader! Check hier eventjes waar je de Curlomatic van Carmen kunt aanschaffen.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply