Disclaimer

Op mijn blog schrijf ik over mijn leven, producten, persoonlijke verhalen en eventuele diensten. Alle teksten zijn met zorg samengesteld, ik probeer dan ook vanzelfsprekend juiste informatie te verschaffen.

Samenwerkingen

Ik doe samenwerkingen met verschillende bedrijven en ik heb ook al verschillende bedrijven en organisaties als partner/samenwerking gehad. Wil je informatie over samenwerken? Neem dan contact op via virtualassistant@miniliefde.nl. Mijn mediakit is nog in ontwikkeling, dus mail mij hier gerust over. Deadlines worden in samenspraak gemaakt en ook de content wordt na overleg gemaakt.

Gekregen producten

Wanneer ik producten niet zelf heb gekocht, maar heb gekregen, dan staat dit bij het artikel vermeld. Dit kan je herkennen aan “Deze blog bevat producten die ik heb gekregen“. Ondanks dat ik deze producten krijg, is mijn oordeel hierover 100% eerlijk en schrijf ik vanuit mijn oogpunt. Je kan dus een echt review over het product of de dienst verwachten.

Gesponsorde artikelen

Artikelen die gesponsord zijn kan je herkennen aan het woord advertorial of gesponsord. Ook bij deze artikelen schrijf ik over mijn mening, je kan dus ook hier een eerlijk artikel verwachten.

Winacties

Ik hou winacties, soms in samenwerking met bedrijven, soms vanuit mijzelf. De winacties staan duidelijk beschreven en de deelnemers dienen alle stappen uit te voeren. De winnaar wordt daarna gekozen door een online tool. Hierna heeft de winnaar 3 dagen (72 uur) de tijd om te reageren. Gebeurd dit niet? Dan wordt er een andere winnaar geloot.

Copyright

Alle teksten en foto’s zijn van mijzelf, tenzij anders vermeld. Hierop rust dus mijn copyright. Wil je toch foto’s van mij of teksten van mij gebruiken? Neem dan contact met mij op via virtualassistant@miniliefde.nl.

Affiliate links

Ik maak gebruik van affiliate links, wanneer mensen op deze link klikken en iets kopen, dan krijg ik hiervan een klein deel. Dit kost jou niets extra’s, ik krijg simpelweg een kleine commissie door jou direct de juiste link te bieden.