verzorging

Zomer must-have zonnebrand van Vichy!

juni 8, 2019

Precies op tijd kwam er een perspakketje binnen, één dag voordat wij op vakantie zouden gaan naar de zonnige Alpen. De UV-index was zeer hoog, dus een goede en veilige bescherming was zeker geen overbodige luxe. Zijn deze zomer must-have zonnebrand van Vichy echt aan te raden? Lees het hier!

Ik ben stiekem een beetje fan geworden van Vichy, vroeger gebruikte ik het al voor mijn acné en laatst heb ik het herontdekt. Hier komen nu de zonneproducten bij. De producten die ik mocht testen zijn een zonnebrandspray en een verkoelende gezichtsspray. De zonnebrand heeft een SPF van 30 en de gezichtsspray een SPF van 50, heerlijk 🙂

De zonnebrandspray heeft een bescherming tegen UVA en UVB, daarbij is hij ook waterbestendig, handig als je nog wilt zwemmen. Hij is tevens hypoallergeen en dus geschikt voor de gevoelige huid.

Ik vind de spray lekker ruiken, hij voelt goed aan en trekt snel in. Ik heb geen witte waas na het smeren en ook geen vette huid. Het sprayen zelf is wat minder fijn, wanneer je hem direct op de huid sprayt, dan spettert hij een beetje. Dit is dan wel weer makkelijk op te lossen door hem eerst in je hand te sprayen en daarna te smeren, op zich ook geen ramp. Tenzij je echt “direct” wilt sprayen. Ook heb ik zeker het gevoel dat mijn huid lekker zacht blijft en niet gaat trekken na een dagje in de zon. Fijn!

Ik was nog niet bekend met een verkoelende gezichtsspray die ook een SPF heeft, deze heeft een SPF van 50, hoog dus! Zeker geen overbodige luxe voor mij, nu ik weer meer pigmentvlekken krijg van de zon. Ik smeer dus echt panisch de hele dag, maar dit is ook een beetje plakkerig en vet. Deze spray is juist heel luchtig en verkoelend! Ik vind hem lekker ruiken en hij verkoelt zeker. Alleen vond ik het een beetje lastig in te schatten of je voldoende gesprayd hebt en of hij dik genoeg is. Maar voor tussendoor en voor verkoeling zeker een aanrader!

Beide zomer must-have zonnebrand van Vichy bij Vichy.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply