Winnen

Winactie fotohanddoek

maart 30, 2018

Een poosje geleden mocht ik een hele toffe fotohanddoek ontvangen via koopjesdrogisterij.nl. Via fotohanddoek.nl kan je zelf een soort handdoek kiezen met bijvoorbeeld een thema. Daarna voeg je een foto toe en dan wachten geblazen!

Zolang hoef je trouwens niet te wachten, ze streven ernaar om binnen 3 dagen jouw persoonlijke handdoek bij jouw thuis te bezorgen. Fijn! En wat is er nou leuker dan een echte persoonlijke handdoek in huis te hebben? Leuk voor jezelf, maar ook zeker heel tof voor een cadeautje 🙂

Goed, ik mocht dus ook zo’n toffe handdoek uitkiezen. Eventjes was ik aan het twijfelen over welke foto ik zou kiezen, want hij moest natuurlijk wel perfect worden! Ik was er snel over uit dat ik sowieso een zwartwit foto wilde, ben ik gewoon gek op!

Toen Senn 4 maanden oud was deden wij een fotoshoot met hem en daaruit heb ik een mooie foto gekozen. Ik vond het evengoed wel spannend, want ik wist absoluut niet wat ik moest verwachten. Zou de kwaliteit goed zijn? Zou de foto mooi worden? Hoe groot wordt ie? Ik hoefde niet lang te wachten, want een paar dagen later kwam er een pakketje binnen: een super mooie handdoek met Senn erop, wauw!

De handdoek is echt mega zacht en de foto is heel scherp, stiekem nog mooier dan ik verwacht had. Hiervan gaan wij zeker veel plezier beleven. Het leuke! Ik mag er ook eentje weggeven aan mijn volgers via Instagram, jullie blij.

Om mee te doen moeten jullie de volgende stappen ondernemen:
♡ volg mij op Instagram 🙂
♡ volg de koopjesdrogisterij.nl op Instagram
♡ tag iemand in een reactie die deze winactie ook moet zien
♡ en heel hard duimen!!

Liefs,
Erin

Deze winactie is en wordt niet gesponsord door Instagram.
*deze blog bevat artikelen die ik gekregen heb.

 • Reply
  Marjolein
  april 7, 2018 at 1:30 pm

  Aaaah hoe tof!! Ik doe mee!

 • Reply
  Marijke Langenegger
  april 10, 2018 at 4:23 am

  Superleuk! I’m in

Leave a Reply