verzorging

Goodiebox – Back to the roots

april 8, 2019

Iedere keer als de nieuwe Goodiebox binnenkomt, ben ik verbaast dat er gewoon alweer een maand voorbij is. Damn, dan pas realiseer je je hoe snel de tijd gaat! Bizar.

En toen ik mij dat besefte, kwam ik erachter dat deze Goodiebox precies past bij mijn gevoel. Het thema is “Back to the Roots”, even terug naar het begin, denken aan eerdere momenten, zoveel waaraan je terug kan denken! Een maand is zo voorbij, maar wanneer je terugdenkt, besef je dat het boordevol mooie momenten zat. Laten we dat vaker doen, terugdenken! En ps. GEFELICITEERD lieve Goodiebox met jullie 1 jarig bestaan!

Back to business, de nieuwe Goodiebox! Ik had hem eerder willen plaatsen, maar toen viel Peter van de trap en werd het even chaos in huis haha. Dan pas merk je hoeveel je samen doet en hoevaak je de ander (onbewust) ontzorg. Nu Peter eventjes weinig kon, kwam alles op mij neer. Niet erg, wel druk.

Deze variant van de Goodiebox heeft 5 producten waarvan er 4 fullsize zijn. Nomnom!

Doucce Matte Lip Crayon

Dit soort lipproducten vergeet ik eigenlijk negen van de tien keer. In mijn hoofd zie ik altijd alleen de lipsticks en de lipglosses voor mij, maar de potloodjes (of zoals deze) zijn ook mega chill!

Dit is dus een Lip Crayon en voelt eigenlijk hetzelfde aan als een lipstick, lekker romig en zacht. Ik vind deze wel wat fijner aanbrengen, je hebt wat meer precisie. Hij is mat, daar hou ik wel van. Ook blijft hij heel goed zitten, dat is nog fijner 😀 Je kan deze lip crayon kopen voor €19. 

Gosh growth serum

Dit is een haargroeimiddel voor je wimpers, hier hoor en zie je de laatste tijd wat meer over! Ik vind het altijd toch een beetje spannend om met zulk soort middeltjes bij mijn ogen te komen, maar ik heb de stoute schoenen aangetrokken 😉

Ik gebruik hem nog niet zo lang, dus ik kan er nog weinig over zeggen, wel heb ik al het idee dat er wat minder wimpers uitvallen. Een goed teken toch?

Ps. je kan het ook op je wenkbrauwen aanbrengen, maar ik denk ik beelden en zag plots lokken a la Rapunzel voor mij, dus dit sla ik even over 😉 Het serum is te koop voor €29,99.

Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam

Rituals is altijd een goed idee, dus mocht je twijfelen, niet doen. Dit is een zeepvrije cleanser voor je gezicht en is verrijkt met lotus. Dat hij zeepvrij is vind ik echt een groot pluspunt. Verder is hij lekker zacht, reinigt goed en ik heb een zacht huidje daarna. Prima!

Naobay Protective Conditioner

Een conditioner kan je ook altijd gebruiken, dit kan denk ik echt nooit kwaad voor je haar. En wat dan weer fijn is aan de conditioners van Naobay: ze zijn biologisch en hebben alleen natuurlijke ingrediënten, dik pluspunt! Hij ruikt lekker, maakt mijn haar goed zacht en ik heb evengoed nog volume. Je kan deze kopen voor €11,95.

Unani Defense Face Mist

Ik heb pas kortgeleden kennisgemaakt met sprays voor je gezicht. Het leek mij altijd een beetje overbodig en zonde van het geld. Daarbij: het voelt onnatuurlijk om een spray op je gezicht te sprayen wanneer je net je make-up hebt gedaan.

Think twice! Ik ben wel teruggekomen op mijn mening. In deze spray zitten natuurlijke ingrediënten en antioxidanten die ervoor zorgen dat je huid goed verzorgt is, het beschermt je huid en laat je huid stralen.

Joeheeeeee! Mag ik een literfles? Je kan deze kopen voor €16,95.

Wil jij nou ook deze box shoppen? (Wat ik zeker aanraad), doet dat dan hier! Hij is maar €19,95 per maand, je kan hem elke maand opzeggen en het is gewoon een feestje!

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply