verzorging

Louis Widmer Babylijn

april 9, 2019

Ik was al langer bekend met Louis Widmer. Hier heb ik kennis mee gemaakt toen ik bij de huidtherapeute liep voor mijn hevige acné. Het was een fijn en mild merk welke goed werkte voor mijn onrustige huid.

Inmiddels heb ik al meer producten van Louis Widmer geprobeerd en mogen testen en stuk voor stuk zijn ze heel fijn voor mijn huid. Het werkt gewoon, fijn 😀

Ik was daarom dan ook wel blij dat er een babylijn kwam van dit merk! Die zou zonder twijfels echt top zijn. Tenminste, dat was mijn verwachting. Maar is dat ook echt zo? Komt ie!

Ik kreeg een hele mooie box binnen met vijf verschillende producten: shampoo en waslotion, massageolie, verzorgende lotion, luiercrème en weer & wind crème. Alle producten uit deze babypure lijn zijn parfum-, alcohol- en parabenenvrij. Ook bevatten de producten geen geur- en kleurstoffen, microstoffen en andere schadelijke stoffen.

Ik ben al vrij vroeg begonnen met milde producten voor Senn. In het begin moest ik erg wennen dat Senn dan niet “lekker” rook, geen geurtje van een zeepje ofzo. Maar ik tikte mijzelf al snel op de vingers want hallo, dit is beter! Vooral voor het gevoelige huidje van Senn, die verdiend het allerbeste.

Deze producten zijn stuk voor stuk mild en erg fijn. De shampoo en wasgel zijn heerlijk voor in bad en maken Senn zijn huidje en haartjes lekker zacht. Hij heeft na het badderen ook zeker geen droge huid. Evengoed is het fijn om dan de lotion nog te gebruiken, lekker even extra verzorging.

De weer & windcrème is heel fijn tijdens hele koude dagen bijvoorbeeld. Als je echt extreem droge plekken hebt, dan kan je die met deze crème verzorgen. Gelukkig heeft Senn daar momenteel geen last van, maar dat kan zeker nog komen!

En wat leuk om weer een massageolie te hebben voor Senn! Toen hij een baby was hebben we hem heel veel gemasseerd. Daarna eigenlijk nooit meer. Zonde, deze momentjes zijn zo fijn samen. Dus deze olie is daar zeker goed voor! (En hij trekt lekker snel in, dus geen vette baby of peuter).

Wil je deze producten ook shoppen? Dat kan hier!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply