Baby

Je kindje warmhouden met Ukje

oktober 25, 2020

Wij maken winterbaby’s denk ik hihi. Senn is van december, ik zie mijzelf nog het ziekenhuis verlaten met een ingepakte baby. Buiten was het bijna -8 en ijs- en ijskoud. De heliumballonnen die ik mee had uit het ziekenhuis waren door de kou helemaal geslonken en mijn arme spieren werden erg stram. Logisch, ik had net een topprestatie geleverd en niet veel later zit je alweer in de auto met je kleine uk. Ingepakt en wel. Baby nummer 2 wordt geboren om en nabij november, we gaan dus weer de winter in. Een lekker warm kindje is dus belangrijk! Dat kan met een fijne voetenzak van Ukje.

Ukje is een webshop vol met fijne hoezen (voor bijvoorbeeld de wipstoel, kinderstoel) en voetenzakken. De webshop is eigenlijk ontstaan uit een eigen “need” voor leuke en vrolijke hoezen, in de zoektocht konden zij die niet vinden en besloten ze zelf te maken. En kijk nu eens! Een webshop boordevol met fijne producten voor diverse merken, ideaal dus.

Voetenzak Ukje
Voetenzak Ukje

Van Ukje.nl ontving ik een mooie voetenzak voor in de Maxi-Cosi. Deze is universeel en past dus in alle soorten Maxi-Cosi, wel net zo makkelijk. Aan weerszijden zitten ritsen, zo kan je je kindje er gemakkelijk in doen en heeft de voetenzak aan de achterkant “uitsparingen” om zo de bandjes te bevestigen. De voetenzak heeft een TOG waarde van 4.0 en kan voor kindjes van 0-1 jaar gebruikt worden.

Ik heb gekozen voor een roze voetenzak met een luipaardprintje aan de binnenkant, duhh hihi. Hij is lekker dik en gemaakt van Katoen. Op dit moment eventjes in pre-order te bestellen, maar hij komt snel weer binnen. Dus geen zorgen. Bij deze (en de andere voetenzakken kan je ook bijpassende kappen voor de maxi-cosi bestellen, staat ook zo leuk).

Ben je nou nieuwsgierig en wil je er ook eentje? Bekijk dan even de website van Ukje.nl!

Liefs,
Erin

Voetenzak Ukje

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply