Baby

Fijne producten van Lotus Diffusers voor een newborn

oktober 28, 2020

Stiekem moet ik toegeven dat ik bij baby Annie bewuster ben met aankopen en producten dan bij Senn. Bij Senn dacht ik minder na over natuurlijke producten, over duurzame producten of producten die nèt iets anders zijn dan anders. Bij hem kocht ik alles precies volgens de uitzetlijst en ik week hier niet vanaf. Dat is nu wel anders! Met de kennis van nu vind ik het juist fijner om bewuster stil te staan bij aankopen.

Ik vind het bijvoorbeeld enorm belangrijk dat baby Annie strakjes een veilige en gezonde leefomgeving heeft. Dat ik natuurlijke keuzes maak voor verzorgingsproducten en het best mogelijke kies voor haar. Zo kwam ik in contact met Lotus Diffusers (en wat een leuk mens zit er ook achter deze webshop!!). Carolien is deze webshop gestart, zij heeft een zoektocht gehad naar wat hielp bij de gezondheid van haar zoon. Toen zij merkte dat oliën de oplossing waren, is zij hierin verder gegaan. Maar niet alleen oliën, ook een mooie diffuser hoort daarbij! Het moet iets toevoegen aan je interieur en geloof mij, dit is haar gelukt 😉

Voor baby Annie kregen wij een heel fijn pakketje met allemaal MUSTHAVES! Producten die geschikt zijn voor een newborn en helemaal veilig. Zo zat er een flesje “sterrenstof” in (ik vind alleen de flesjes al te leuk qua namen en uiterlijk, staat onwijs gezellig op de kamer haha). Dit is een roomspray welke veilig is voor je echte mini, pure of zwaardere oliën zijn namelijk niet geschikt voor hele jonge kindjes. Deze spray is gemaakt op basis van hydrolaten, dit is het restproduct van de olie die overblijft na destilleren. Hierin zit veel water en is dus enorm verdund, maar verliest zijn kracht niet.

Ook Koetje Boeh is fijn voor je newborn. Dit is een billencrème met kamille. Fijn voor de zere en geïrriteerde billetjes, maar ook voor bijvoorbeeld schrale plekjes ergens anders op het lichaam. Tegen jeuk en schrale huid! Bij Senn hebben wij hem trouwens ook gebruikt voor zijn muggenbulten, werkte ook top 😉

De Muizenbuik Massageolie gaat jouw lifesaver zijn tijdens de vervelende krampjes. De olie is gemaakt met kamille en lavendel, beide lekker rustgevend en ontspannend. Wanneer je denkt dat je kindje last heeft van krampjes kan je het buikje fijn masseren met deze olie. Ook zonder krampjes is een babymassage trouwens zeker aan te raden, fijn voor de hechting en lekker ontspannend voor je kindje.

Ik heb ook nog een onwijs leuke diffuser voor op de kamer van baby Annie. Hierin zit direct een lichtje en verschillende standen om te diffusen. Let bij de olie die je gebruikt wel even op of het al mag bij de allerkleinsten. Een olie met lavender kan prima, wel goed verdunnen en niet te veel gebruiken. Eventueel dichtbij een deur plaatsen, dan komt het helemaal goed 🙂 Op de foto zie je trouwens de roze versie van de diffuser, maar inmiddels heeft baby Annie een groene en heeft Senn de roze toegeëigend haha.

Ik heb nog veeeeeeeeeeeeeel meer te vertellen over andere producten van Lotus, maar ik deel het even op in diverse blogs. Zo houden we het overzichtelijk en leuk om te lezen, voordat je een complete scriptie zit te lezen en bij het einde het begin alweer vergeten bent 😉 Stay tuned dus! En bekijk zeker even de website of Instagram van Lotus Diffusers.

Liefs,
Erin

https://www.instagram.com/p/CFYxlLbDRSs/

    Leave a Reply