Huis

Een vloerkleed van Volero

mei 14, 2022

Toen de verbouwing voorbij was moesten wij het huis weer opnieuw inrichten. Niet alles was meer geschikt voor hoe het huis er nu uitzag, lastig ook wel! Je hebt tenslotte een basis aan meubels en je wilt niet direct alles vervangen. Maar! Gelukkig kan je veel met decoratie, dus wij besloten een zoektocht op te zetten naar een mooi vloerkleed. Warm voor de voetjes en een extra uitstraling van de woonkamer.

Een rond vloerkleed van Volero

Onze zoektocht kwam uit bij Volero, een woonwinkel met een enorm assortiment aan vloerkleden. Als we het hier niet kunnen vinden, dan lukt het nergens 😉 Gelukkig hadden wij vrij snel voor ogen wat wij wilden: een rond kleed en dan het liefste in een lichte roze kleur. Je zou zeggen dat dat niet zo lastig is, maar de keuze was zo groot, dat het nog best lastig was.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een rond roze vloerkleed met een doorsnede van 200 cm en met een klein printje erop! De reden dat wij voor een rond kleed zijn gegaan is dat anders het hele huis zo hoekig zou worden, terwijl speels zoveel leuker is en past bij onze stijl. De kleur is perfect, we zijn dol op pastelkleuren, dus het kleed is een mooie basis voor de rest van de accessoires. Hij is ook niet hoogpolig, wel prettig met kindjes. Anders weet je zeker dat de helft van hun speelgoed verdwijnt in het kleed.

Ik moet eerlijk toegeven, ik was als de dood dat het kleed snel vies zou worden. We hebben tenslotte twee druktemakers in huis. Maar jeetje, je kan hem vet goed reinigen! Een beetje water is vaak al voldoende. Er is inmiddels al koffie, smoothie en chocolade overheen gegaan en niets heeft een (thankgod) blijvende vlek achtergelaten. Gezinsproof dus! Bedacht mij later ook dat dit kleed ook prima als babykamer vloerkleed kan, misschien een slag kleiner, maar volgens mij super tof.

Het bestellen bij Volero is ook erg makkelijk, ze verzenden snel, je hebt de keuze om eventueel in drieën te betalen en je kan het kleed ook nog retourneren. Ze zijn tevens goed bereikbaar! Wel zo prettig. Ze hebben ook nog heel veel andere goedkope vintage vloerkleden, dus wie weet zit er een match tussen en hebben jullie straks ook een vloerkleed van Volero in huis liggen 😀

Wij zijn dus blij!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply