Mode

De zomer in met Omoda

juni 29, 2022

Eindelijk mogen we de zomer omarmen en ik denk dat we al in onze handjes mogen knijpen met hoe mooi het weer is geweest de afgelopen tijd! Door het zonnetje en de vrolijke dagen heb ik ook direct zin in gezellig kleding met fijne prints en mooie kleuren, iets luchtigs is helemaal fijn.

Ik weet nog heel goed dat ik heel lang geen opvallende kleding durfde te dragen. Mensen zouden dan te veel kijken naar mij en het stond vast vreselijk. Inmiddels heb ik de vrolijke en opvallende kleding helemaal ontdekt en mag het gezien worden! Ik durf ook meer te combineren en out the box te denken, dat scheelt ook.

Zo shopte ik bij Omoda dit toffe pak! Een broek en blouse die bij elkaar horen, maar ook prima los van elkaar te dragen zijn. Het is een luchtige stof en de broek is bij de billen gevoerd, dus schijnt niet door! De broek is ook leuk met een andere top erop, zo kan je eindeloos combineren!

De slippers zijn van Maruti en ik heb zelden zulke fijne slippers aan mijn voeten gehad! Ze zitten heel comfortabel, het voetbed is lekker zacht en ook is het leer soepel. Je hoeft ze dus helemaal niet in te lopen. Ik dacht in het begin dat ik ze misschien te hoog zou vinden, maar dat merk je niet eens.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik kleding bestelde bij Omoda, maar een hele goede ervaring dus. Het merk van mijn pak (Minimum) kon ik al, maar nooit eerder wat van gehad. Dat gaat nu wel veranderen 😉 En net als met het merk van de slippers. Ik heb er inmiddels ook sandalen van gekocht. Bevalt goed dus!

Heb jij al eens kleding gekocht bij Omoda?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply