Persoonlijk

Moederdagcadeautips!

mei 3, 2022

Moederdag komt er alweer aan, wat gaat de tijd toch snel! Ik ben iemand die het zo leuk vind om cadeaus te geven, dus ik pak met dagen zoals Moederdag ook altijd lekker uit. Gewoon omdat mijn moeder dat verdiend. Zelf hoef ik niet per se wat, ik ben al dolgelukkig met de cadeaus van de kindjes die zij maken op het kinderdagverblijf en op school.

Ter inspiratie kan ik wel hele mooie cadeaus delen! Ik kreeg namelijk een hele fijne Moederdagblogbox binnen met inspiratie om te geven. Handig! Scheelt weer wat denkwerk haha. Lees je mee?

Ik ben dol op bloemen, daar kan je mij altijd heel blij mee maken! In de box zat een mooie kamerhortensia, ik vind ze buiten ook altijd zo mooi. Dus in huis doet hij het helemaal goed! Je kunt ze kopen in tuincentra en de bloemetjes bloeien ongeveer 4 weken, lekker lang!

Ook zaten er drie verschillende Bach Bloesems in de box. Ik ben al bekend met de oplossingen van Bach Bloesems, zo had ik voor Senn ook jaren geleden druppels die hem echt ondersteunden. De drie remedies die ik heb gekregen zijn: Star of Bethlehem (verzachter voor lichaam en geest), Walnut (onzeker en bescherming) en White Chestnut (bij zorgen en gepieker). Hoe te gebruiken kan je hier lezen.

HG! Wie kent het niet. Ik denk dat ieder huishouden wel producten van HG in huis heeft staan. Wij ook en nu nog meer 😉 Deze drie hadden wij in ieder geval nog niet. Benieuwd naar!

Een slimme lamp van Nedis! Wij hebben inmiddels al veel lampen van Nedis in huis, dat werkt echt perfect. Het zijn slimme lampen welke je kunt koppelen met Google Home, handig. We hoeven alleen maar te roepen: “Hey Google! Zet de keuken aan!” en hoppa, de lamp in de keuken gaat aan. Ik hou ervan.

Parfum! Ik heb dagelijks een parfum op en ik probeer ook vaak af te wisselen, ik heb er genoeg in huis en zo blijven ze allemaal lekker ruiken. Bij Parfumado kan je een abonnement afsluiten waarbij je maandelijks een lekkere geur kunt uitkiezen. Deze zitten in flesjes welke je in een los hulsel kunt doen, zo heb je altijd een heerlijk parfum bij je.

Geurstokjes van Janzen. Ik vind het altijd prettig als het lekker ruikt in huis, je kan dus wel begrijpen dat de stokjes gelijk een plekje in de woonkamer hebben gekregen. RUIKT VET LEKKER.

Lekkere theetjes. Ik ben dol op koffie, maar ik wissel dit graag af met thee. Het liefste drink ik kruidenthee en dat zijn deze! Ze bieden ondersteuning aan je welzijn en zijn erg lekker. Een aanrader hoor!

oooooo de staafmixer heeft al heel wat werk verricht inmiddels haha. We hebben deze sinds ontvangst al dagelijks gebruikt. Voor soepen, sauzen, hapjes voor Keet. Man. Hij is zo fijn!

Hopelijk haal je er wat inspiratie uit.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply