Lifestyle

Uitnodigingen versturen met Kaartje2go!

september 13, 2019

Ik vind echte post altijd super leuk en ik probeer zelf ook regelmatig kaartjes te versturen bij gelegenheden, maar vaak ontbreekt het bij mij gewoon aan de tijd om een kaartje te kopen, daarna te schrijven en daarna nog te versturen. Absoluut geen grote moeite, maar het past gewoon niet in mijn planning 😉 Ik ZWEER dus dan ook bij sites waarbij je je kaartjes kan versturen en deze gewoon in 1 klik bij de ontvanger op de mat ligt. Dus toen wij besloten een BBQ te geven, was de keuze snel gemaakt: we zouden de uitnodigingen versturen met Kaartje2go!

Kaartje2go is een website waarop je ontelbaar veel keuzes hebt voor het versturen van kaartjes, presentjes en zelfs wijn! Maar niet alleen voor kaartjes voor speciale gelegenheden kan je terecht bij Kaartje2go, ook voor uitnodigingen. Van kinderfeestjes tot BBQ’s en van trouwfeesten tot verjaardagen. Elke gelegenheid is mogelijk, en anders heb je ook zelfs nog de mogelijkheid om hem zelf te ontwerpen 🙂

Over het algemeen verstuur je uitnodigingen vaker in grotere aantallen, dus daar is ook aan gedacht: je kan vooraf een gratis proefkaartje bestellen om zo zeker te weten dat het kaartje helemaal top is. Dit raad ik ook zeker wel aan, ik heb zo vaak meegemaakt dat ik kaartjes kreeg en dit bijna niet leesbaar was door de kleur. Zonde! Dit kan je dus vermijden door een proefdruk te bestellen 🙂 Het is ook zo: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Geen excuus meer voor weinig uitnodigingen dus!

Uitnodigingen versturen met Kaartje2Go!
De keuzes die je kan maken

Omdat wij sinds deze zomer eindelijk een tuin hebben die af is en drie barbecues, wilden wij graag voor familie een BBQ geven, gewoon omdat het kan en omdat wij niet zo avaak met ze alle bij elkaar zijn.

Ik wilde dus een leuk kaartje die past bij een BBQ/tuinfeestje. Uiteindelijk heb ik een kaartje gekozen die eigenlijk een andere tekst had, maar die ik gewoon zelf aangepast heb haha. Dit kan dus ook heel goed! Je kan bijna alles naar wens aanpassen: van kleuren tot lettertypes en andersom. Zo past het altijd bij de sfeer die je wilt hebben.

Dit was de basis voor ons kaartje
Dit is hem gewordenm, andere tekst 🙂

Ook heeft Kaartje2go nog een pagina waar je eventueel teksten vanaf kunt halen, dit voor wanneer je zelf even geen inspiratie hebt 🙂

Ik heb ervoor gekozen om alle kaartjes bij mij thuis te laten bezorgen, ik verstuur ze dan zelf. Ook dit werkt prima, er worden enveloppen bijgeleverd! Ik had ze donderdag besteld en vrijdag al binnen, super snel.

Ik ben dus om! Jij ook?

Liefs,
Erin

Ps. #ad. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, benieuwd naar de ins en outs? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply