verzorging

Goodiebox – Recharge

september 17, 2019

Elke maand een feestje, maar deze was toch wel weer een toppertje onder de Goodieboxen hoor 😉 Stuk voor stuk producten die ik gebruik en welke ik zeker ga kopen als ze op zijn! Benieuwd naar deze Goodiebox? Check hem hier!

In de box van deze maand zitten 5 producten waarvan er 2 fullsize zijn. Een prima score!

Hairlust

Dit is een voedingssupplement welke de gezondheid van je haar bevorderd. Door de vitamines, mineralen en aminozuren krijgen je lokken een extra boost en hierdoor word je haar gezonder. In de box zit een kleinere variant, normaliter betaal je € 32,95 voor 90 gummies.

Fulgent World

Dit is een glasnagelvijl, dit is wat zachter voor je nagels dan een metalen vijl bijvoorbeeld. Ideaal om in je tas bij je te hebben wanneer je een haakje aan je nagel hebt of wanneer je nagel gebroken is. Zo hoef je niet meer te pulken 😉 Deze glasvijl is te koop voor € 10.

ZARKOPERFUME

OMG deze is zo lekker! Het is (helaas) een mini van het luchtje, maar deze komt op mijn verlanglijstje haha. Het is een lekker fruitig luchtje welke mij doet denken aan de zomer, toch zit er ook wel iets van een warme ondertoon in, dus prima te gebruiken voor iedere dag! Hij is te koop voor € 125 euro (100ml).

BEAVER Professional

Ook zo’n fijn product! En helaas al op haha :’) Deze shampoo ga ik zeker vaker kopen. Hij is lekker zacht, ruikt fris en mijn haar wordt er gezond en glanzend van. De geur is van Cherry Blossom. In de winkel kan je deze kopen voor € 20,95 (350ml).

MineTan

Een merk waarvan ik al meerdere producten heb. Dit is een soort zelfbruiner die je bruine kleurtje nog beter vasthoudt. Ben je dus net op vakantie geweest en wil je een instant bruine kleur? Dan moet je zeker deze hebben! Ook wanneer je een kleurtje op wilt bouwen, je wordt niet oranje, gewoon gezond bruin 🙂 Deze is te koop voor € 24,95.

Wil jij de Goodiebox nou ook hebben? Shop hem hier! 😀

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan even mijn disclaimer.

Leave a Reply