Mode

Twinnen met Snurk

juni 26, 2019

Ik ben een sucker als het gaat om twinnen, ik vind het oprecht geweldig, en heerlijk afgezaagd soms 😉 Toch is het soms een beetje lastig om leuk te twinnen met mijn mini ventje, want het is veelal gericht op moeder-dochter of op vader-zoon. Tot ik een te tof merk ontdekte en nu kunnen wij twinnen met Snurk pyjama’s!

Snurk is in 2007 ontstaan met het idee om een dekbedovertrek te ontwerpen met een kartonnen-doos-look, dit om dakloze te helpen. Hierna ging het snel en volgden er meer ontwerpen: van kleding tot beddengoed, voor jong en oud. Alle items hebben een tof design, dingen die je gewoon niet vaak ziet, hoewel sommige designs juist zo simpel zijn. Hier ligt denk ik ook de kracht, hierdoor worden de items tof.

Snurk outfits
Samen met zoonlief, twinnen met snurk

En juist op deze manier twinnen vind ik leuk, net eventjes iets anders dan anders 😉 EN! Ik ben gek op pyjama’s, hierin kan ik echt wonen. De set die ik voor Senn heb bestaat uit een joggingbroekje en een trui, beide in hetzelfde Paperzoo motiefje. Voor mijzelf een jumpsuit in het Paperzoo motief 🙂 Gemaakt van biologisch katoen uit Portugal, een fijne gedachte en de stof is lekker zacht en voelt goed aan. Sterk! Mijn jumpsuit heeft zakken, hier hou ik wel van, vooral met een peuter is dat wel praktisch. Je hebt altijd wel een knuffel, speen of luier die je even snel kwijt moet 😉

Jumpsuit van Snurk
Oh en je lijkt extra bruin als je wit draagt 😉

Wil jij deze sets of andere ook shoppen en twinnen met Snurk? Kijk dan snel op de site van Snurk!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Meer info hierover? Klik dan hier!

    Leave a Reply