Baby

De zachte producten van Alphanova Bebe

juni 26, 2019

Senn is een kind van z’n moeder en heeft een mega gevoelige huid, kan je niets anders aan doen, dan het gewoon goed verzorgen. Producten met te veel parfum zijn dan ook not done en daar reageert hij direct op. Hoewel het nu stukken beter gaat dan voorheen, zijn wij nog wel voorzichtig met zijn zeepjeskeuzes. Via Solobiomooi mochten wij de zachte producten van Alphanova Bebe testen, onwijs benieuwd naar dit merk!

Solobiomooi is een webshop die gericht is op natuurlijke producten zoals shampoo’s, zeep, cosmetica etc. Ook alles is dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. Leuke bijkomstigheid! Ook zitten er veel veganistische producten tussen, zeker een aanrader voor de liefhebber dus 🙂

Ik heb een aantal producten van Alphanova mogen testen, dit is een biologisch merk welke sulfaatvrij is en hypoallergeen. In de babylijn wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van amandelolie, kamille en lelie. Allemaal stuk voor stuk zachte ingrediënten. Ik heb de foaming gel en de moisturizing milk voor Senn getest.

Foaming gel

Zachte producten van Alphanova

Dit is een heel lekker zacht zeepje voor Senn, hij schuimt, maar niet te veel en is vegan. De zeep is verrijkt met aloe vera en sheaboter, dit verzorgt de huid goed.

Ik vind het een fijne wasgel voor Senn, hij is zacht en zijn huidje reageert er prima op! Zeker een aanrader voor de gevoelige huidjes onder ons.

Moisturizing melk

Zachte producten van Alphanova

Dit is een crème welke geschikt is voor zowel het gezicht als het lichaam. Het is een fijne en zachte crème die je kan gebruiken na het badderen of gewoon tussendoor, hij smeert heel goed uit en trekt snel in. De crème is op basis van sheaboter en aloe vera, wederom vanwege de kalmerende en verzachtende werking.

Ik merk dat ik nog wel eens “vergeet” om Senn na het badderen of het douchen volledig in te smeren, meer omdat Senn dan plots veel haast heeft om weer te spelen haha. In mijn routine droog ik hem dan snel af en gaan we naar beneden. Toch merk ik wel echt dat hij baat heeft bij een fijne crème na het douchen.

Wil je ook de zachte producten van Alphanova Bebe proberen? Je kan ze hier shoppen. De gel is 13,95 euro en de melk is 11,40 euro. Zeker fijne prijsjes voor biologische en vegan producten voor je kleine.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

    Leave a Reply