verzorging

Kerstcadeaus shoppen bij The Body Shop

december 5, 2020

Ik hou van mooie cadeaus, welke vrouw niet? Het hoeft niet eens perse heel duur te zijn, als het maar leuk geeft, daar doe ik het voor. Speciaal voor de komende feestdagen heeft The Body Shop een mooie en feestelijke collectie ontworpen, speciaal om weg te geven!

De producten van The Body Shop zijn in een extra feestelijk jasje gestoken en hebben allemaal een fijne warme geur die je doet denken aan de feestdagen.

Deze is bijvoorbeeld erg leuk! Het is een wereldbol en tegelijkertijd een spaarpot 🙂 Het was even zoeken hoe ik deze nou open moest maken haha, maar uiteindelijk lukte het mij. En kijk eens wat er allemaal in zat! Leuk, deze geuren doen mij ook altijd denken aan vroeger. Als we op vakantie gingen dan kregen ik en mij zussen vaak een mini-zeepje mee en dit was vaak de aardbei geur van The Body Shop, zo lekker! Ik weet nog wel dat ik hem dan altijd veel te lang bewaarde omdat ik het zonde vond om te gebruiken.. Hihi.

Deze ziet er ook al zo lekker kerstig uit! Het is een fijne douchegel en daarbij een body yoghurt in dezelfde geur. Het is een frisse geur welke niet te sterk is. Fijn! Ik moest even wennen aan de substantie van de yoghurt, ik vind een butter vaak fijner. Maar toch is deze erg lekker! Hij trekt snel in en blijft lang geuren.

Gember, ik wist niet goed wat ik ervan moest denken, maar ik ben fan! Het is een shampoo en conditioner en heel fijn. Mijn haar lijkt ook minder vet, dat is zeker heel fijn. Ennnn! Mijn favoriete bodybutters! Dit zijn wel hele lekkere geuren, vooral fan van de moringa, zacht van geur.

Ook deze bodybutters hebben een fijn feestelijk jasje gekregen. De geuren kennen we, maar de verpakking is nieuw. Voor de extra kerstlook zijn er ook leuke haarspeldjes bij! Leeeeeuk 😀 Zo wordt deze gekke kerst toch nog een fijne en gezellige kerst.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, meer hierover weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply