Baby

Duurzaam shoppen bij Sjaal met Verhaal

januari 18, 2021

In deze Coronatijd shoppen we met ze alle nog veel vaker en veel meer online, logisch, de winkels zijn natuurlijk dicht. Ik maak mij er ook schuldig aan, sorry! In ieder geval, hoe mooi zou het zijn als je én online kunt winkelen en nog iets terug kan doen voor anderen? Nou dat kan wanneer je shopt bij Sjaal met Verhaal.

Deze shop begon eigenlijk heel klein. Met een reis naar Nepal, een aantal sjaals die meegingen naar Nederland en hier verkocht werden. De opbrengsten gingen direct naar de vrouwen in Nepal. Dit idee bleek een succesnummer! De sjaals waren binnen no time verkocht en de vrouwen in Nepal konden zo weer wat besteden. Er werd meer ingekocht en stuk voor stuk bleken de items heel populair in Nederland. Sjaal met Verhaal werd geboren. Met iedere aankoop steun jij de vrouwen in Nepal, want door Sjaal met Verhaal hebben zij werk en inkomen. Alle producten zijn dan ook handgemaakt en uniek in hun soort. Nog leuker!

Inmiddels heb ik dan ook al aardig wat items van Sjaal met Verhaal en mijn favoriet is toch wel de boxmobiel van Keet. Wij hebben de versie met de boerderijdieren en die is zo leuk! Hij is gemaakt van vilt en heeft 5 diertjes. Voor Senn hebben we een handpop van vilt, hier slaapt hij inmiddels mee haha.

Voor mijzelf heb ik een heerlijke sjaal en handwarmers. Die handwarmers zijn trouwens zooooo ideaal! Warme handen en toch nog je vingers vrij zodat je bijvoorbeeld een speentje terug kunt stoppen bij je uk 😉 Ja daar is over nagedacht haha. Ohh en nog een plaid voor op de bank! Ik heb het fulltime koud 😉

Rond de kerst kregen wij een vilten kerststal van Sjaal met Verhaal. Ohh en die was zo leuk! Lekker compact en voor kindjes ook erg leuk. Die gaat sowieso ieder jaar terugkomen hier thuis 😉

Heb jij jouw lijstje bij Sjaal met Verhaal al klaar?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

    Leave a Reply