Huis

Lekker in de tuin hangen

maart 24, 2020

Voorheen woonden wij in een appartementje met een balkon, helemaal prima, want ik was blij dat we in ieder geval een buiten hadden. Nu hebben wij een tussenwoning met een heuse tuin! ZO zo zo onwijs fijn. Ik hou ervan om buiten te zijn en ook Senn is een buitenkind. In de zomer zitten wij vooral veel en lang buiten.  

Sinds vorige zomer is onze tuin ook zo goed als af, op een fijne “hang”-plek na. We hebben wel een tuinset, maar stiekem ligt die niet zo lekker. Dus zijn wij ons aan het verdiepen in een hangmat, ik zie mijzelf al helemaal liggen in het zonnetje met een drankje in mijn hand. Kom maar door! En je zou denken, een hangmat is een hangmat, dus koop er eentje. Niets is minder waar. Er zijn er zoveel, dat je echt even goed moet kijken naar wat je wilt.  

Zo kwamen wij uit bij de hangmatten van Tropilex, deze worden ook nog eens eerlijk en duurzaam gemaakt. Een hele fijne bijkomstigheid! Zo doe je met je aankoop ook nog iets goeds voor de medemens.  

Je hebt de keuze uit hangstoelen en hangmatten. De hangmatten heb je in single, double en family. Van klein naar groot en in heel veel verschillende kleuren en patronen. Je kan ze samen kopen met een standaard, zodat je de hangmat niet tussen twee bomen hoeft te bevestigen haha. Zo kan jij dus evengoed een hangmat kopen, ook al heb je geen bomen dus. De hangstoelen heb je in single en extra ruim. Die zien er toch ook wel erg comfortabel uit! Lijkt een beetje op een hangmat, maar hierin kan je nog net even wat beter zitten.  

Wij gaan uiteindelijk voor een hangstoel, dan kan ik heerlijk ontspannen mijn boek lezen, terwijl Senn door de tuin heen rent. Ik zie mijzelf al helemaal zitten!  

Liefs,  
Erin 

Ps. deze blog bevat gesponsorde content, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply