verzorging

Review Aris Nature

maart 1, 2019

Kort geleden werd ik benaderd van Arianna van Aris Nature, een lieve vrouw die van origine Italiaans is, maar nu in Denemarken woont. Zij is de eigenaresse en oprichtster van Aris Nature: een merk met organic, cruelty free en natural producten die goed zijn voor jezelf en voor de natuur.

Arianna wilde met haar producten de natuurlijke ingrediënten van Scandinavië combineren met de natuurlijke ingrediënten uit het mediterrane klimaat. Hieruit zijn nu twee producten ontwikkeld: een shampoo en een conditioner.

Balancing Shampoo

De shampoo is gemaakt met 98% natuurlijk ingrediënten en bevat verschillende kruiden zoals jeneverbes, tijm en rozemarijn. Je kan de shampoo voor ieder haartype gebruiken en zorgt ervoor dat je haar verzorgd en schoon achterblijft.

Ik vind de shampoo erg lekker ruiken, fris en inderdaad een beetje kruidenachtig, maar evengoed erg lekker. Hij schuimt prima en voelt goed op mijn haar. Ook na het uitspoelen voelt mijn haar nog zacht aan, prima shampoo dus! Het geurtje blijft trouwens ook lekker lang hangen, super fijn! Je kan de shampoo kopen voor €8,90 via de website van Aris Nature.

Balancing conditioner

Voor de conditioner geldt hetzelfde als voor de shampoo, ook 98% natuurlijke ingrediënten en verrijkt met dezelfde kruiden. De conditioner verzorgd het haar, maakt het zacht, zonder het zwaar te maken. Dat vind ik altijd een belangrijk iets! Dat ik nog wel mijn haar kan stylen zonder dat het mega zwaar en slap is haha.

De geur is gelijk aan de geur van de shampoo, erg lekker dus en goed in lijn. De conditioner maakt mijn haar inderdaad erg zacht en totaal niet zwaar. Een fijne, natuurlijke conditioner dus! Ook deze kan je shoppen via de website van Aris Nature. Deze kost €9,20.

Dit zijn dus hele fijne natuurlijke producten! Voor nu is er alleen nog een shampoo en conditioner beschikbaar, maar Arianna is bezig met de productie van meerdere producten.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply