verzorging

Salcura Natural Skin Therapy

oktober 17, 2018

Ik heb altijd al last gehad van een onwijs gevoelig huidje: eczeem, droog, roodheid en zo nu en dan uitbarstingen met puistjes. Onwijs rot! Want ik voel mij dan toch altijd flink onzeker worden. Zullen de producten van Salcura mij helpen?

Ik heb echt een enorme voorraad aan middeltjes die ik inmiddels geprobeerd heb: crèmes, medicatie en verschillende zeepjes. Sommige met effect en door sommige werd het juist nog veel erger. Dat maakt het proberen van nieuwe producten altijd een beetje eng, maar aan de andere kant kan ik als geen ander testen of iets geschikt is voor mij. Mijn huid laat het mij wel weten!

Zo werd ik geattendeerd op het merk Salcura, een merk dat gespecialiseerd is in het maken van natuurlijke producten voor de meest gevoelige huidjes. De producten zijn zo gemaakt dat zij snel verlichting bieden en de huid zo snel mogelijk herstellen, dit alles door vitamientjes en mineralen te combineren tot een fijn product. Het meest fijne is nog wel dat deze producten, doordat ze natuurlijk zijn, vrij zijn van parabenen, paraffine, hormonen en parfum. Dat maakt mij altijd nog het meest blij! Want geef toe, al die niet-natuurlijke ingrediënten kunnen toch niet altijd goed zijn voor je huid? Laat staan voor de gevoelige huid.

Ik kreeg een drietal producten om te proberen: de Bioskin DermaSpray, de Bioskin Zeoderm en de Bioskin Junior Nourishing Spray.

Bioskin Dermaspray

Dit is een spray, speciaal voor de droge en jeukende huid. Dus echt ideaal voor mensen met bijvoorbeeld huidklachten als eczeem. De spray zorgt voor verlichting van de jeuk en zorgt voor een beschermlaagje op je huid, hierdoor blijft je huid gehydrateerd en goed beschermd.

Ik vind deze dus echt top! Ik dacht eigenlijk dat een spray heel vervelend zou zijn, maar het is ideaal. Juist omdat het een spray is, is het nog liever voor mijn huidje. Ik hoef namelijk niet meer te smeren en het werkt direct verkoelend. Ik merkte ook echt dat het verlichting geeft bij jeuk. Ik moest er voor mijzelf wel een juiste hoeveelheid in vinden, wat werkt en hoeveel keer sprayen is goed voor mij? Wanneer je hier achter bent, kan je alleen nog maar juichen om dit product!

Bioskin Zeoderm

De Bioskin Zeoderm is een extra verzorging voor de gevoelige huid. Deze kan je dus bijvoorbeeld nog na de Dermaspray gebruiken om je gevoelige huidje nog meer te verzorgen en verlichten. Omdat er geen steroïden in de crème zitten, mag je hem ook nog eens de hele dag door smeren. Geen maximum! De naam Zeoderm is afkomstig van het kleimineraal zeoliet, dit werkt herstellend en hydraterend op de huid.

Ik vond deze crème fijn, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de spray. Ik vond, vooral wanneer mijn huid echt geïrriteerd is, deze crème nog een beetje stug om te smeren. Desalniettemin, hij heeft mijn huid evengoed blij gemaakt! GEEN JEUK!

Bioskin Junior Nourishing Spray

Deze spray is gelijk qua werking aan de Dermaspray, maar wat deze uniek maakt is dat deze spray speciaal is ontwikkeld voor baby’s en kinderen tot 11 jaar. Ook deze spray geeft verlichting bij jeuk en helpt verkoelend bij bijvoorbeeld eczeem. Ideaal voor ons mannetje!

Omdat het een spray is, is dit echt top voor Senn. Heel veel geduld heeft hij namelijk niet om compleet ingesmeerd te worden, dus even sprayen en klaar is kees! Ook voor Senn vind ik deze spray fijn, ik heb het idee dat zijn huidje zachter is en dat hij minder droog is na het douchen. Een blijvertje 🙂

Ben je ook benieuwd naar de producten van Salcura? Bekijk dan zeker hun website! Hier kan je alle producten vinden.

Liefs,
Erin

*Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. 

 

    Leave a Reply