Mode

Een fair-December met Roses & Lilies

december 19, 2021

Ik haal het vaker aan: duurzaamheid. Ik vind het toch een belangrijk iets. Wel moet ik zeggen dat ik ook echt niet altijd ultra-duurzaam ben, maar ik probeer als de mogelijkheid daar is, wel duurzame keuzes te maken. Voor kleding vind ik denk ik de keuze het meest lastig, omdat ik gewoon nog niet zo bekend ben met alle merken die er zijn. Aldoende leert men! Want ik heb een nieuw, duurzaam en oer-Hollands merk ontdekt: Roses & Lilies!

Dit merk ik opgezet door Susan, zij speelde met het idee van een eigen fashionmerk. Alleen kwam zij er tijdens haar onderzoek achter dat de fashionindustrie niet zo duurzaam is en de mensen die erin werken vaak onder slechtere omstandigheden werken dan wij gewend zijn. Daarom besloot Susan dit anders te doen. Een fashionindustrie ontwerpen die voor iedereen fijn is!

Het moet dus goed zijn voor de omgeving, de mensen, de dieren, de natuur.. Ook zijn de materialen die gebruikt worden luxe, zacht, duurzaam en natuurlijk. Ze brengen geen schade aan de natuur. En wat ik het leukste vind? Gemaakt in Holland!

De collectie van Roses & Lilies bevat kledingstukken die perfect zijn voor dagelijks, maar ook voor meer chiquere momenten. Je kunt ze goed samen combineren en langere tijd doordragen. Vind ik zelf altijd erg fijn! Van fijne jurkjes tot topjes, van broeken tot rokjes. Ik was oprecht verbaast over de vele diverse items. Super leuk!

Ik heb zelf de Susan Dress in het zwart. Een toffe jurk van een wat ruwere stof, die evengoed nog lekker zacht aanvoelt. De jurk valt wat wijder, hierdoor kan je er echt alle kanten mee op. Draag met een panty en toffe hakken, of nog een riempje erbij voor taille. Ik heb een beetje de pech gehad dat ik lang ziek was, dus ik heb hem wel gedragen, maar niet voor een foto nog. Blijft tegoed nog! Maar wilde de tip niet onthouden.

Ik heb een favoriete jurk erbij!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply