verzorging

Goodiebox – Keep it Fresh

februari 2, 2019

Gut, na zo’n drukke feestmaand, moet ik in januari echt altijd even bijkomen. Niet alleen geestelijk, ook lichamelijk. Dus een oppepper is zeker geen overbodige luxe!

De nieuwe Goodiebox kwam dan ook wel als geroepen! Deze maand is het thema: Keep it fresh. Komt voor elkaar! In deze box zitten 6 producten, waarvan er 5 gewoon fullsize zijn. Helemaal een goede deal! 😀 Benieuwd naar de pareltjes van deze maand? Komt ie:

Naobay facewash

Deze facewash is echt heel bijzonder! Als je hem op je handen doet, dan is het een soort gel, maar wanneer je hem aanbrengt dan wordt het meer een melkachtige substantie. Ik moest er even aan wennen, maar vind hem toch wel heel fijn. Hij reinigt mijn gezicht goed en mijn huid blijft glad en zacht achter. Dit product is ook nog eens fullsize, nog langer genieten.

Daily Concepts soap

Dit is een soap sponge charcoal, een watte? Ik was er nog niet mee bekend, maar rook hem direct toen ik de box open deed. De geur doet mij een beetje denken aan een sauna, lekker verfrissend. Dit is dus een combinatie tussen een zeepje en een spons, die ook nog licht scrubt. Hij is op basis van houtskool, hierdoor kleurt je lichaam dus eventjes zwart. Grappig! Door het scrub effect is hij wel heel fijn om te gebruiken en kan ook zeker iedere dag. Ook deze is fullsize.

Goodiebox beautyblender & Youth lab CC cream

Met deze blender kan je jouw foundation op de meest lastige plekjes mooi aanbrengen. Ik was hier al mee bekend en wist niet heel goed wat ik ermee aan moest, maar na een tijdje te gebruiken werd ik toch fan. Je kan jouw foundation nog beter blenden en het wordt ook mooi verdeeld. Ook fullsize!

De CC cream is een soort van alleskunner! Een complete cream dus. Het is een serum, hydraterende crĂšme, lichte foundation en bevat SPF. Ik bedoel, hallo! Gemak dient de mens. Dit product is in travel size.

AfterSpa make-up remover

Het roze doekje

Al veel over dit doekje gehoord, maar het leek mij een beetje te mooi om waar te zijn. Overigens leek het mij ook wel ideaal, want zo heb je veel minder verspilling met make-updoekjes en watjes. Dus als het werkt, I’m in!

Deze wonderdoek gebruik je over een nat gezicht en hij verwijderd zacht je make-up. Daarna kan je hem gewoon meewassen in de wasmachine. En werkt het? Ja! Hierna doe ik nog wel een cleanser, maar het verwijderd zeker een groot gedeelte van mijn make-up. (Overigens niet met waterproof geprobeerd, dat gebruik ik amper ;))

Laritzy Cosmetics

Dit is ook een stiekeme alleskunner. Een highlighter die je kunt gebruiken op de plekjes die je wilt benadrukken: van je ogen tot je wangen, alles kan! Deze vind ik ook wel echt fijn. Ik ben een groot fan van een glow en glitter, en deze cream breng je gewoon heel makkelijk aan. Ik gebruik hem graag voor mijn wangen. Ook fullsize!

Wil je de Goodiebox nou ook!? Bestel hem hier! Zeker een aanrader om hem maandelijks te krijgen 😀

Liefs,
Erin

    Leave a Reply