Mode

Names4Ever armbandje

oktober 12, 2018

Ik ben gek op sieraden, dat is denk ik wel algemeen bekend haha. Sinds dat wij een kindje hebben ben ik helemaal gek op sieraden die met hem te maken hebben. Gewoon een klein tastbaar iets wat ik altijd bij mij kan dragen, ook als we even niet samen zijn.

Zo maakte ik dan ook kennis met Names4Ever, een webshop waar je gouden of zilveren naamsieraden kan bestellen. Zo heb je altijd een tastbare herinnering aan je kindje, geliefde of goede vriend(in). Na een kijkje op deze website was ik direct verkocht, wat een keuzes! Van armbanden tot kettingen en van ringen tot oorbellen. Er is zoveel mogelijk en zoveel keuze!

Voor Names4Ever mocht ik de infinity armband bestellen, zelfs hier heb je nog onwijs veel keuzes in. Goud, zilver, groot of klein. Ik kon gelukkig vrij snel een keuze maken, ik koos de infinty armband met geschreven naam. Simpel, puur en past bij de rest van mijn sieraden.

Het bestellen van het sieraad ging trouwens onwijs makkelijk en snel. Je klikt op het sieraad wat je wilt hebben, vult de desbetreffende naam in, kiest de lengte van de armband (in dit geval 😉 ) en bestellen maar! Bij het bestellen heb je geen verzendkosten, dat vind ik altijd een enorm pluspunt bij een webshop. Vind dat ergens een beetje een afknapper als dat wel zo is haha.. Goed, dus na het bestellen en betalen is het afwachten! Gelukkig hoef je niet lang te wachten op je sieraad, maximaal 5 werkdagen. Wat ik echt wel heel snel vind voor een gepersonaliseerd sieraad. Ik hoefde dan ook niet lang te wachten tot ik mijn sieraad ontvangen had. Hij kwam trouwens in een heel leuk cadeaudoosje, dus ook perfect om cadeau te geven!

Ik vond het qua maat overigens wel een beetje lastig, maar ervaring leert dat ik bij armbandjes met oogjes het sluitinkje ook in één van die oogjes kan doen. Dus ik koos voor de kleinste maat (18cm – tieners, voelde me gelijk weer jong) en draag het armbandje nu nog een stukje kleiner door het sluitinkje in een oogje te doen. Gaat prima! Het is sowieso altijd ellende om een passende armband voor mijzelf te vinden.

De kwaliteit van het armbandje vind ik ook heel goed, ondanks dat de prijzen niet torenhoog zijn, zie je dat er zeker niet aan af. Een kwalitatief zeer goed sieraad voor een fijne prijs! Ik hou ervan. Daarbij is het natuurlijk ook gewoon heel fijn om een echt goud of zilver armbandje te dragen, deze hoef je niet perse elke dag af te doen. Gemak dient de mens 😉

Kortom, ik vind hem leuk en draag hem zeker met plezier!

Ook nieuwsgierig geworden? Check dan even de website van Names4Ever, want er is nog zoveel meer keus!

Liefs,
Erin

*Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

 

 

 

    Leave a Reply