verzorging

Review Melkmeisje verzorgingsproducten

november 7, 2018

Ik weet nog wel dat ik vroeger de karnemelkzeep van Melkmeisje een beetje gek vond, ik bedoel, karnemelk in zeep? Wat? Huh? Op dit leeftijd koppel je eten en drinken nog niet aan producten haha, maar dat was dus mijn eerst ervaring met Melkmeisje.

Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en is Melkmeisje nog steeds niet weg te denken uit vele badkamers, ik denk dat we wel kunnen zeggen dat het een Oer-Hollands product is die bij de meeste huishoudens wel bekend is.

Daarom werd ik ook onwijs gelukkig toen ik hoorde dat er een nieuwe babylijn van Melkmeisje is, zo leuk! Ik kon dan ook niet wachten om ze te gebruiken. Ik ontving vijf fijne producten: shampoo, wasgel, schuimbad, huidolie en bodylotion. “Kom op Senn! We gaan in bad!” Gelukkig maak ik Senn tegenwoordig weer blij met een lekker badje (in de douche krijg ik hem plots niet meer), dus het was zeker geen straf om deze producten samen te gaan testen.

Ik vind de verpakking van de producten echt onwijs leuk: fris en doet schattig aan, staat dus zeker ook leuk op de commode of in de badkamer. De geur doet me echt denken aan vroeger, alle producten ruiken fris en zacht. Zeer geschikt voor kindjes dus. De producten zijn dus eigenlijk gewoon precies wat je van Melkmeisje mag verwachten: fijn voor de huid, lekkere geur en staat leuk in de badkamer. Geen ingewikkelde verpakkingen of schreeuwende kleuren: less is more.

Wat overigens ook nog een leuke bijkomstigheid is: erg fijn voor de portemonnee! Ook nieuwsgierig geworden? Bekijk dan Melkmeisje op Instagram.

Wil je deze producten ook kopen? Dat kan bij Blokker!

Liefs,
Erin

Leave a Reply