verzorging

Goodiebox GIRLBOSS

november 9, 2018

Elke maand een cadeaubox bij je thuisbezorgd, dat klinkt als een droom toch? Gelukkig zijn niet alle dromen bedrog, want met de boxen van Goodiebox heb jij iedere maand een verwenmomentje voor jezelf, een box vol met fijne producten en instant blijheid. JAAAAA!

Je snapt dus wel dat ik retenieuwsgierig was naar dit concept. Is het echt zo leuk? Is het echt een verwenmomentje? Ik heb het ondervonden en ik verklap één ding: ik ben fan!

Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst dit soort boxen tegen, het leek in mijn ogen te mooi om waar te zijn en een te grote hype. Het zal vast tegenvallen. Daarna kreeg ik toch steeds meer interesse in dit soort boxen, ik had natuurlijk ondertussen al heel wat pareltjes voorbij zien komen. Misschien is het dan toch wel iets voor mij?

Zo kwam ik terecht bij Goodiebox, een bedrijf dat ooit in Kopenhagen is gestart en nu zijn weg heeft gevonden naar Nederland. Goodiebox streeft ernaar om jou iedere maand een geluksmomentje te bezorgen, om jezelf even te kunnen verwennen met de meest fijne verzorgings- en beautyproducten. Hiervan is niets te kort gezegd, het is echt een verwennerij als je een goodiebox in handen krijgt. Deze maand was het thema van de box: girlboss. Hierin kon ik mijzelf dus al helemaal vinden, dat snap je wel 😉

Maar wat zit er dan allemaal in zo’n box? Deze keer had de box een waarde van €123 euro! Mega veel dus! En dat terwijl je maar €19,95 per box betaald. Helemaal een goede deal!

Er zaten vijf heerlijke producten in: Luxie Beauty brush, Ling Dual Moisture Emulsion, Masque me up, Ilse Jacobsen Eye Cream, Figs & Rouge hydra matt pore correct velvet cream (fullsize!). Eerlijk, ik was met geen enkel merk bekend. Des te leuker om ze te leren kennen en te reviewen voor jullie, komt ie 🙂

De brush is echt prachtig! Gewoon al een musthave om in je make-upstash te hebben. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb nog niet eerder een brush als deze gebruikt, dus echt vergelijkingsmateriaal heb ik niet. Maar ik kan natuurlijk wel zeggen of hij fijn is en dat is ie! Zachte en fijne haartjes die perfect aanbrengen 🙂

Ik ben altijd een beetje een kluns met een sheetmasker, op een één of andere manier zit zo’n masker bij mij nooit zoals hij zou moeten zitten. Met een beetje klungelen lukt het mij uiteindelijk altijd nog, dat dan weer wel haha. Dit masker heeft mijn huid lekker zacht gemaakt en mijn huid voelde fijn verzorgd.

De oogcrème van Ilse Jacobsen smeert fijn uit en trekt snel in. Belooft wallen tegen te gaan en verminderd huidveroudering. Ik denk dat mijn wallen gewoon oogcrème proof zijn haha.. Desalniettemin, een fijn product!

Ik ben gewoon al fan van deze tube, hoe mooi ziet die eruit? Echt een plaatje! Deze crème breng je aan na je dagcrème en voor je make-up, zo heb je minder zichtbare poriën. Ik kan je vertellen: het werkt! Daarbij bleef mijn foundation ook nog eens top zitten.

Deze crème gebruik je als je je gezicht gereinigd hebt en voor je dagcrème. (Wordt een drukke boel zo op mijn gezicht haha). Het is een zachte emulsie en trekt snel in, daar hou ik van! Mijn huidje wordt ook lekker zacht.

Jongens, wat een feestje was dit! Heb jij al eens een Goodiebox besteld? Laat het mij weten!

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply