Mode

Onze aankopen van Schattigebabykleertjes.nl

september 25, 2022

Ik vond de omslag nogal snel, van de zomer gingen we patsboem zo de herfst in. Ik kon niet eens een beetje knap bijkomen haha.. Man o man. Het is vooral de temperatuur waar ik aan moet wennen, ik kan namelijk zo intens genieten van het gevoel van warmte en het zonnetje. Als het dan ineens frisser is en in mijn rokjes en jurkjes met blote benen moet inwisselen voor lange broeken en sneakers, dan vind ik daar wel wat van.

Maar goed. Gelukkig was ik voor Senn en Keet wel al goed voorbereid. Ik had namelijk alvast een fijne herfstgarderobe ingekocht, zo hoefde ik dat niet last minute te doen. Wat uiteindelijk dus goed uitkwam 😉

Ik heb voor Keet twee setjes met een jurkje. Ik vind dit zo leuk staan bij haar! Stoer en toch ook een beetje meisjesachtig. Het paarse setje is volledig van Name It en het andere setje is van Quapi. Twee merken die ik veel voor de kindjes in de kast heb hangen. De kwaliteit is mooi, blijft ook lang mooi en de pasvorm is perfect. Keet draagt nu alweer maat 92, het gaat echt veel te snel.

Voor Senn heb ik een jeans, een shirt en een sweater. Dit is allemaal van Name It, één van de weinige merken die bij Senn echt mooi zit. Vooral de jeans vallen lekker smal, dat moet hij echt hebben. Hij heeft lange benen, maar is zo smal, dat de meeste jeans dan van zijn kont afzakken. Deze dus niet! En ze sluiten dan ook evengoed nog mooi aan rondom zijn benen, lekker skinny. Staat enorm stoer!

Ik vind dit seizoen de kleuren trouwens ook echt heel mooi. Lekker fleurig en niet van die gekke verwassen kleurtjes. Mijn kindjes zal je niet zo snel zien in volledig natuurtinten, soms hebben we wel wat, maar niet vaak. Doe mij maar lekker kleur, ik hou ervan!

Heb jij al geshopt voor de herfst? Welke merken vind jij fijn?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply