verzorging

Natuurlijke deodorant van We Love The Planet

juli 14, 2019

Iets waarnaar ik enorm benieuwd was, maar nog niet geprobeerd had: natuurlijke deodorant. In de vorm van een stick bijvoorbeeld. Je ziet het steeds vaker voorbijkomen, maar is het dan ook wel echt zo fijn? Ik mocht de natuurlijke deodorant van We Love The Planet testen. Lees snel verder!

We Love The Planet is ontstaan uit liefde voor de wereld waarin wij leven. Om te zorgen voor een goede natuur en het behoud van deze natuur. Alles dat gemaakt wordt, wordt dus gemaakt met de beste natuurlijke producten. Een onwijs mooie en fijne gedachte!

Ik heb twee soorten deodorants geprobeerd: eentje als stick en eentje in een blikje. Beide deodorants zijn gemaakt van bijenwas, maiszetmeel en kokosolie. Hierdoor wordt de deo zacht en goed smeerbaar. De reden dat je geen last meer hebt van een zweetgeur is door het zuiveringszout dat toegevoegd wordt aan de sticks en blikjes. Ik heb beide in de geur Sweet Serenity, dit is een combinatie van rozenolie, honing en verschillende kruiden.

De deodorants zijn hydraterend en werken verzachtend voor de huid. Je poriën raken niet verstopt en hierdoor heb je een goed verzorgende deodorant voor je huid, die toch best gevoelig is onder de oksel.

Ik heb deze deodorant nu een aantal weken en ik ben helemaal om! Hij ruikt super lekker, je doet er echt mega lang mee (en dat met een fijne prijs) en het voelt gewoon fijn om een natuurlijke deo te gebruiken. Het is tenslotte toch een product wat je dagelijks gebruikt, dit moet gewoon veilig zijn.

Het beide varianten, dus zowel het blikje als de stick, zijn te koop voor €11,50per stuk en dit is zeker niet duur voor hoelang je ermee doet.

Kopen dus, deze natuurlijke deodorant van We Love The Planet!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je meer hierover weten? Lees dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply