Mode

Minimalistische sieraden van Jewelryz.nl

januari 29, 2019

Ik ben gek op sieraden die minimalistisch en echt zilver zijn. Dit zijn altijd pareltjes die je iedere dag kan dragen en eigenlijk ook gewoon om kan houden.

In mijn zoektocht naar mooie en fijne sieraden, kwam ik de webshop Jewelryz.nl tegen. Een shop vol met mooie minimalistische, 925 zilveren sieraden. Van oorbellen tot ringen en van armbandjes tot kettingen. Zonder grapjes, de keuze is echt mega.

Alle sieraden kunnen met elkaar gematcht worden, maar kunnen ook prima los van elkaar gedragen worden. Dus ga je voor simpel, chique of boho? Alles kan! Er is zelfs een toffe collectie met edelstenen 🙂

Ik mocht voor deze blog twee sieraden uitzoeken en dat was al knap lastig. Ik had wel voor mijzelf besloten dat ik voor sieraden wilde gaan die ik dagelijks kan dragen en welke ik dan ook niet perse af hoef te doen omdat het niet matcht met mijn kleding of omdat het onhandig is om te dragen.

Zo kwam ik tot de keuze van een fijn kettinkje en een mooie ring. De ketting is heel fijntjes en er hangt een klein hartje aan. Door het verlengkettinkje bij de sluiting kan je zelf bepalen hoe lang je hem wilt dragen, meer rondom je nek of mooi rondom je hals. Hij is heel fijn, daardoor trekt hij niet direct de aandacht, maar toch valt het kettinkje op. Wat een fijne combi! Ondanks dat het kettinkje heel dun is, voelt hij zeker niet fragiel aan. Nog beter met een kindje van 2 😉

De ring die ik heb gekozen is ook heel fijntjes, maar valt net iets meer op dan het kettinkje. Dit komt door het zilveren muntje die bevestigd is op de ring. De ring zelf is heel dun: 1mm, maar net als bij de ketting is hij zeker niet fragiel. Ergens was ik ook wel bang dat ik snel krasjes op het muntje zou hebben, maar dit valt reuze mee! Natuurlijk wordt de ring ‘geleefd’ maar dat maakt hem alleen maar nog mooier.

Wil jij nou ook mooie en minimalistische sieraden shoppen voor een fijn prijsje? Shop ze dan nu met 20% korting met de code “miniliefde”.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply