Lifestyle

Monkey Moves, voor kleine aapjes!

oktober 2, 2021

Senn is altijd druk en altijd in de weer, stilzitten is echt niets voor hem. Op zich niet erg, maar soms ook erg vermoeiend om continu dingen te moeten bedenken die hij dan weer kan gaan doen. Want geloof mij, hoe hou je een peuter de hele dag bezig? Ik heb het antwoord nog niet gevonden hihi.

Wel wordt het steeds leuker! Want wij kregen van Monkey Moves twee spellen om heeeeel lang mee bezig te blijven en actief mee te zijn. Want dat is waar Monkey Moves voor staat: kindjes (goed) laten bewegen. Kindjes fit maken op een leuke en speelse manier, om zo zelf te ontdekken wat zij kunnen en zelf nog meer te leren. Dit kan dus prima met de twee spelletjes die wij kregen. De eerste is er eentje met gekleurde stippen, hier kan je 25 spellen mee doen. De andere is met een touw, ook hiervoor zijn er 25 spellen. Super leuk!

De spelletjes en activiteiten staan vermeld in boekjes die erbij zitten, hierin zijn de spelletjes ook verdeeld in moeilijkheidsgraad en met tijd (hoelang ben je ermee bezig?). Het leuke is ook vooral dat je met zo weinig, zoveel kunt doen!

Ik moet zeggen, wij spelen er niet altijd spelletjes mee, Senn is ook vaak gewoon aan het spelen met de stippen of het touw. Dan laat hij zijn auto’s eroverheen rijden of maakt hij een “stoep”, dan kan hij samen met zijn knuffels eroverheen lopen. Het werkt dus ook prima voor de verbeelding!

Een onwijs leuk en duurzaam spel voor de verbeelding van je kindje. Ook benieuwd? Check hier de site van Monkey Moves.


Note: bij het schrijven van deze blog was Senn nog jonger, inmiddels is Senn ouder en hebben wij Keet erbij. Monkey Moves is ook veranderd! Zo hebben zij tegenwoordig WhatsAAP. Via dit WhatsApp platform kan je als ouder vragen stellen over bewegen of spelletjes voor kids tussen 0 tot 3 jaar. Ze bieden beweegactiviteiten voor ieder moment, zo leuk. Super makkelijk ook, want je hoeft er zelf niet meer over na te denken en alles is goed thuis of op een andere locatie uit te voeren. Check hier de ins en outs.

Ook is het handjes en voetjes spel toegevoegd, hiermee kan je tot 20 verschillende spelletjes spelen. De handjes zijn flexibel en er zit een uitlegboekje bij. Via een QR code kan jij de spelletjes ook bekijken via een video, nog makkelijker.

En als je niet alleen thuis leuke sport- en spelactiviteiten wilt doen: Monkey Moves zit ook op heel veel plekken door Nederland met multisport programma’s voor kindjes.


Liefs,
Erin

    Leave a Reply