Lifestyle Persoonlijk verzorging

Mijn skincare routine van LOOkX

oktober 8, 2021

Ik ben er inmiddels achter dat ik niet zomaar producten op mijn gezicht moet smeren. Meedoen met hypes of populaire producten gaat bij mij niet op, gewoon omdat mijn huid echt te gevoelig is. Vroeger vond ik dat erg, want als pubermeisje wil je mee kunnen praten, maar die populaire maskertjes of die ene goedkope foundation veroorzaakte bij mij direct een uitbarsting van een onzuivere huid.

Ik heb er toen ik jonger was best wat tranen om gelaten, maar gelukkig worden we allemaal oud en leer je ook te leven met je onzekerheden. In zekere zin hebben mijn onzekerheden mij ook weer zekerder gemaakt.

Ahfijn, ik moet dus altijd erg selectief zijn in de keuzes voor producten. De eerste de beste lijn uit de winkel is veelal geen goed idee voor mij. Tenminste, niet als ik mijn huid gezond en zuiver wil krijgen.

De producten van LOOkX heb ik al vaker gebruikt en ook mijn schoonheidsspecialiste gebruikt deze. Ik denk dat die combinatie helemaal goud is. Maar een goede dagroutine is natuurlijk de basis voor een gezonde huid.

LOOkX is een van oorsprong Hollands merk, woehoee! Dat vind ik toch altijd leuk, dat iets uit ons eigen kikkerlandje komt. Het zijn producten die speciaal zijn ontwikkeld om je huid te verbeteren. Een combinatie tussen natuurlijke ingrediënten die versterkt worden in het lab. Hier moet je niet van schrikken, de werkzame stoffen zijn allemaal clean en dus niet schadelijk. Tevens zijn ze dierproefvrij en kan je ten alle tijden de ingrediënten terugvinden. Juist de combinatie van de kennis uit het lab en de natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat er producten zijn ontstaan die jouw huid precies aanvullen daar waar nodig.

Van LOOkX heb ik een skincare routine gekregen die precies past bij mijn huid en wat mijn huid nodig heeft. De volgende producten heb ik ontvangen: Refresh lotion, Cleansing mousse Eye & Face, eyecream, multitasker, Moisture boost cream, Derma skin repair acid peel, Moisture serum en O2 Relax eye & face mask.

Ik gebruik de cleansing mousse en de refresh lotion dagelijks, twee keer per dag zelfs. De oogcrème één keer per dag en als crème wissel ik af met de Multitasker en de Moisture boost cream. De Derma skin repair acid peel doe ik één keer in de week, dat is net even een boost voor mijn huid. Echt zooooo fijn die! Ik sluit die sowieso af met de <ultitasker. Ik neem niet altijd voor mijzelf de tijd, dus voor een masker heb ik niet altijd een vast tijdstip hihi. De producten zijn allemaal stuk voor stuk super zacht en fijn voor mijn huid, het voelt echt als een toevoeging, dat maakt het ook gemakkelijk om de producten te gebruiken. Ze werken, dus dat is enorm fijn!

Ben jij al bekend met de producten van LOOkX?

Liefs,
Erin

    Leave a Reply