verzorging

Manicure/pedicure set van Carmen

april 29, 2019

Ik gun mijzelf altijd te weinig tijd voor alles. Nagelslakken? Ho maar! Eventjes naar de kapper? Echt niet! Een bakkie koffie? Snel dan! Tja, is dat een eigenschap die je gratis bij het ouderschap krijgt? Gelukkig zijn er ook oplossingen te vinden om jezelf toch een beetje knap voor de dag te krijgen in zeer korte tijd! Ik hou ervan. Lekker praktisch 😀 Één van die oplossingen is de manicure/pedicure set van Carmen, deze set zorgt ervoor dat je stiekem gewoon de nagelsalon in huis kunt halen!

Deze manicureset (welke dus ook zeeeeeer geschikt is voor een pedicurebehandeling), heeft 7 verschillende opzetstukjes. Hiermee kan je vijlen, polijsten en bijvoorbeeld eelt verwijderen. Elk opzetstukje heeft zo zijn eigen functie. Daarbij heeft het ‘handvat’ touchscreen, wel heel fijn, hierdoor heb je geen onnodige knopjes.

De volledige set met bitjes

Met het touchscreen kan je de draaisnelheid bepalen, dit kan tot 4.000 toeren en ook slaat hij uit zichzelf uit wanneer je te veel druk uitoefent. Een prettig idee! Ik vond het in het begin namelijk toch best eng om dit bij mijzelf te gebruiken. Toch ben ik 100% teruggekomen op deze mening. Hoe handig is dit! Je kan je handen en voeten super snel behandelen en bijvoorbeeld klaarmaken voor een nagellakje.

De pedicureset van Carmen.
Manicure/pedicure set

Je eelt kan je snel en veilig verwijderen (oppervlakkig eelt dan) en je nagels blijven mooi achter. Het is even oefenen met hoe je de opzetstukjes precies op je nagels en je huid moet houden, maar dit heb je vrij snel onder de knie. Ik reinig de opzetstukjes met alcohol, dit vind ik wel net zo fris. Hierna bewaar ik ze in het tasje die erbij zit.

Zeker een aanrader voor alle drukke mama’s onder ons! Shop dus snel deze manicure/pedicure set van Carmen.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.


  • Reply
    Curlomatic van Carmen - miniliefde
    mei 20, 2019 at 6:24 pm

    […] poosje geleden kon je lezen over de manicure/pedicureset van Carmen. Deze keer een review over de Curlomatic van Carmen, dit is een krulborstel waarmee je makkelijk je […]

Leave a Reply