verzorging

De Bluxbox

april 27, 2019

Tegenwoordig zie je ze wel vaker, de boxen met allerlei soorten verzorgingsproducten. Op deze manier kan je ze ontdekken en testen, wellicht nieuwe favorietjes krijgen. Ik had de mazzel om de Bluxbox van deze maand te mogen ontvangen.

Leuk om nieuwe producten te ontdekken! De Bluxbox is dus ook een box die je elke maand ontvang, hiervoor betaal je €29,95 en dan krijg je 8 tot 10 merkproducten. Van Oriflame tot Guhl en van Olaz tot Wella.

De box komt goed verpakt binnen. Die van deze maand paste alleen helaas niet helemaal dicht, dat was een beetje gek haha. Hoewel, een goed teken! Boordevol met producten dus 😉

De bluxbox": Rexona en Vandini

Maar wat zat er dan in? Deze maand 10 producten! Er zit een handzeepje en handcrème van Aldo Vandini in, een merk dat ik nog niet kon. Wel heel fijn! Het is een fullsize product ter waarde van € 6,95. Hij ruikt ook erg lekker. Van Bioskin zit er een Dermaspray in, dit is een travelsize. Deze spray is heel fijn voor de droge en gevoelige huid van kindjes en volwassenen. De tandpasta van Colgate is fullsize en ter waarde van € 3,99. Grappig! Een heel bekend merk, maar nog nooit gebruikt. Ik ben er benieuwd naar.

Er zit ook een nagellakje van Essence in. Vroeger gebruikte ik deze nagellak heel vaak, tegenwoordig wat minder. Maar wat is het een verschil met vroeger! Dekt top en droogt snel. Het is een fullsize product ter waarde van €1,59.

Van deze mini ben ik groot fan! Dit is een Dry Boost spray van Goldwell, het is een travelsize van 50ml. Het maakt mij haar heel stug en goed te handelen. Ook zit er een lippotlood in van Laritzy, deze is fullsize. Hij blijft heel mooi zitten en voelt lekker zacht aan.

LookX uit de Bluxbox

Naar dit product moest ik even twee keer kijken haha. Een lippenmasker van Lookx. Hier had ik echt nog nooit van gehoord! Maar dit is dus een masker welke je gebruikt voor je lippen. Het verzorgt en geneest je lippen van eventuele wondjes. Handig!

De Bluxbox - Bioskin, Olaz en Colgate

Van Olaz zit er een dagcrème in, deze is fullsize en ter waarde van € 39,99. Het is een zachte crème welke makkelijk te verdelen is. Hij maakt de huid steviger en verminderd fijne lijntjes en rimpeltjes.

De Bluxbox : Goldwell en Vandini

Als laatste zit er nog een mascara van Oriflame en een douchegel van Rexona in. De mascara is heel fijn! Ik was al bekend met de mascara’s van Oriflame, dus dit zit wel goed 😉 De douchegel van Rexona is ook fijn. Ruikt lekker en is verfrissend.

Al met al dus een leuke box! Er zitten nieuwe producten in, sommige bruikbaar, sommige niet. Gelukkig heb ik altijd mensen in de buurt die staan te springen om producten, dus ze krijgen een goed huisje 😉

Bestel jouw Bluxbox hier.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

Leave a Reply