Huis

Heavenly Scents waxmelts

april 30, 2019

Ik ben iemand die houd van lekkere geuren. Van parfum tot schoonmaakmiddel en van kaarsjes tot roomsprays. Heerlijk! Ik mocht de Heavenly Scents waxmelts uitproberen.

Een poosje geleden heb ik al kennisgemaakt met waxmelts, ideaal vind ik deze “geurwax”. Deze melts doe je in een brandertje, waar je een waxinelichtje in doet. Door dit waxinelichtje smelt de wax en dit verspreid een heerlijke geur.

Heavenly Scents waxmelts

De waxmelts van Heavenly Scents zijn allemaal handgemaakt en puur natuur, ze zijn gemaakt met producten die niet getest zijn op dieren en van palmolie. Door het gebruik van palmolie blijft de waxmelt nog langer geur afgeven dan de meeste andere melts. Dit is dus echt zo! Hij geeft ook al vrij snel geur af, dus wij hebben het waxinelichtje uit gedaan toen de melt net gesmolten was. Hij bleef lang vloeibaar en heeft de hele avond geur afgegeven.

Wat ook zo leuk is aan de melts is dat je geuren kan combineren. De melts zijn ook zo samengesteld dat dat dus perfect kan, zo kan je eindeloos combineren en geuren maken. Daarbij zijn de waxmelts van Heavenly Scents ook gewoon kneiterleuk om te zien, ik vond het bijna jammer om ze te gaan branden haha 😉

Heavenly Scents waxmelts

Wat trouwens nog leuk is om te vermelden! Ze verkopen ook autoparfums. Jummie! De website van Heavenly Scents wordt op dit moment verbouwd, maar mocht je nou ook willen bestellen, stuur ze dan even een berichtje via Facebook of Instagram. Want ook dan kan jij genieten van lekkere geurtjes 😀

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply