Lifestyle verzorging

Goodiebox – Energize

februari 21, 2020

Ik hoor toevallig net dat de meteorologische winter bijna ten einde is, komt dat even goed uit! Ik ben zooooo toe aan de lente. Bloemtjes, het eerste zonnetje voelen, alles wat langzaam gaat bloeien. Kom maar door! Daarbij ook gewoon 24/7 moe en futloos. Een beetje extra energie is zeker niet verkeerd dus.

Komt het dus even goed uit dat de nieuwe Goodiebox het thema “Energize” heeft! Tijd voor jezelf en eventjes stiekem niet voor anderen. Even in je eigen bubbel opladen voor een nieuwe dag, een frisse start en een nieuwe maand. Hallo Maart! Stiekem ben ik ook gewoon heel blij met deze box, er zitten zoveel fijne producten in. Echt, deze wil je 😀

Human + Kind

DIT MERK! Jongens, iedereen moet dit merk hebben. Alles ruikt zo lekker en is zo fijn. Ziet er nog leuk uit ook en lief voor de natuur. Wat willen we nog meer? Dit is een Body Soufflé, een soort bodylotion en dus fijn voor na het douchen. Deze geeft een heuse energieboost en is zacht voor de gevoelige huidjes.

James Read

Dit is een zelfbruiner die je toe kan voegen aan je dagcrĂšme. Voeg 1 tot 4 druppels toe en laat het zijn werk doen. Ik ben altijd wel fan van dit soort producten, zo kan je gewoon je eigen dagcrĂšme blijven gebruiken en toch iets extra’s toevoegen.

Niré

Dit kon ik dus nog niet haha. Maar het is een gezichtsborstel die je gezicht reinigt en make-up verwijderd. Je moet hem samen gebruiken met je reinigingsmiddel en roterende bewegingen maken, doe dit 2-3x per week en je huid wordt helemaal blij!

Vitamasques

Dit maskertje zorgt voor een fijne energieboost wanneer jij eventjes te weinig geslapen hebt. Speciaal voor de wallen onder je ogen, die ik overigens echt altijd heb :’) Lang leve het moederschap. Hoe je hem moet gebruiken? Haal de plakkers eraf, doe hem op voor 10 tot 15 minuten en masseer daarna het serum in.

Ecooking

Klinkt als iets waarmee je moet koken, maar dat is niet zo hoor 😉 Dit is een vegan serum met heel veel voedende ingrediĂ«nten en zorgt voor een hydratatiebom. Je kan hem onder je dag- of nachtcrĂšme gebruiken.

Manna Kadar

Lippie Love, klinkt te schattig haha. Dit is een lipscrub om je zere en scrale lippen te verzorgen. Ik had zoiets eerlijk gezegd nog nooit gebruikt, maar is zeker wel fijn. Niet iedere dag gebruiken trouwens 😉

Wil jij ook de Goodiebox ontvangen en iedere maand een klein momentjes van geluk hebben? Kijk dan even hier voor alle ins en outs! Geloof mij, je krijgt er geen spijt van.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply