verzorging

Selfie Tan ‘n go – Zelfbruiner

april 10, 2019

Hoewel ik altijd snel bruin word, is het bakken in de zon niet zo goed voor mijn huid. Daarom probeer ik ook nog wel eens zelfbruiners uit. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het er natuurlijk uit moet zien.

Via Instagram kwam ik Tanlife tegen met Selfie tan ‘n go, dit is een zelfbruiner welke snel werkt. Binnen 2 uur heb je een mooie bruine tint. Althans! Dat belooft hij te doen. Doet ie dat ook echt?

De zelfbruiner wordt geleverd samen met een tanningmit, dit is een soort washandje welke je kan gebruiken om de zelfbruiner mee aan te brengen. Ik gebruik een tanningmit heel graag, zo weet ik zeker dat de zelfbruiner goed verdeeld wordt en worden mijn gewone washandjes niet vies en bruin. Daarbij is de tanningmit gewoon lekker zacht, het voelt prettig om hiermee de bruiner aan te brengen.

Bij deze zelfbruiner is het ook zo dat hoe langer jij hem laat zitten, hoe bruiner hij wordt. (Ik was hem dus vergeten, dus hij is iets bruiner geworden dan mijn plan was, maar! Evengoed mooi 😀 ). De kleur blijft ongeveer 7 dagen mooi zitten, daarna vervaagt hij geleidelijk. Wat trouwens wel een goede tip is: scrub je benen de dag voordat je de zelfbruiner wilt gebruiken! Dit maakt de kleur egaler.

Ik heb dus de avond van te voren mijn benen fijn gescrubt en in de morgen de zelfbruiner aangebracht, je moet vooral niet schrikken van de kleur die de bruiner heeft als hij uit de tube komt, dit is niet de werkelijke kleur 😉 Er zit niet perse een geurtje aan en hij smeert goed uit.

Ik wilde de bruiner er na 2 uurtjes afhalen, maar dit ben ik dus vergeten haha. Je kan namelijk gewoon je broek aantrekken wanneer je de zelfbruiner op je benen hebt, hij geeft niet af. Het risico is dus wel dat je het vergeet 😉

Maar! Ik vind de kleur stiekem wel tof haha. Zeker een aanraden! Je kan deze zelfbruiner kopen voor €23,95 bij Tanlife.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply